НовиниДНРівці повідомили про захоплення неіснуючої "елітної" військової частини в...

ДНРівці повідомили про захоплення неіснуючої "елітної" військової частини в Кам’янці

-

- Advertisment -

Донецькі сепаратисти на своїй сторінці в мережі "Вконтакті" повідомили, що захопили прапор елітної військової частини України – 101 бригади охорони Генерального штабу України. І ця військова частина, за словами ополченців, розташована в Кам’янці Черкаської області.

Як розповідають ДНРівці, група донецьких розвідників "вирішила взяти сувенір на пам'ять" — зняли прапор з БТР, а потім "спустили з флагштока української частини бригадний прапор і тихо з ним пішли".

Новина про прапор елітної частини є банальним фейком. Адже в містечку Кам’янка на Черкащині не розташовано жодної військової частини. У Черкаській області військові підрозділи можна перелічити на пальцях рук.

Окрім того, 101 бригада Генерального штабу України розташована в Києві. Основні завдання бригади: охорона та оборона Центрального апарату Міністерства оброни та ГШ ЗСУ, а також здійснення пропускного режиму на об'єктах МО і ГШ ЗСУ. Жодного об’єкту Міністерства оборони, який варто було б охороняти, в Кам’янці немає.

Черкащина не вперше фігурує у фейкових новинах російських ЗМІ та видань "Новоросії". Перед цим ополченці повідомляли, що батальйон "Черкаси", який нині несе службу під Волновахою, у повному складі залишив місце служби і відправився додому.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах затримали зловмисника, який пограбував пенсіонера та втік

За інформацією 60-річного потерпілого, невідома особа вкрала його телефон і швидко зникла. Поліція встановила винуватця. Про це повідомляє пресслужба...

Черкасець здобув три золота чемпіонату Європи зі спортивної гімнастики

Спортсмен із Черкас Ілля Ковтун виборов три "золоті" нагороди чемпіонату Європи зі спортивної гімнастики. Про це повідомляє Відділення НОК...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x