додому Новини Черкащина Дмитро Скапінцев: "Отримав величезний досвід у збірній України"

Дмитро Скапінцев: "Отримав величезний досвід у збірній України"

0

Центровий "Черкаських Мавп", вихованець приватної баскетбольної школи Михайла Бродського Дмитро Скапінцев днями повернувся з табору національної збірної України.

Протягом 11-ти днів 22-річний гравець працював разом з найкращими баскетболістами України, пише пресслужба "Мавп".

Нагадаємо, що для Скапінцева це був дебют у національній команді. Після повернення зі збірної Дмитро поділився з нами враженнями від роботи.

"Це були насичені півтора тижні. Я радий, що потрапив до збірної України. Вдячний тренеру національної команди Айнарсу Багатскісу за цей виклик. Розумію, що це свого роду аванс для мене. Я намагався показати свої найкращі якості на цьому зборі. Було дуже складно, я тренувався із сильними гравцями – кращими центровими. Особливо запам'яталася робота з В'ячеславом Кравцовим. Це дійсно кращий центровий України. Було непросто з ним. Я побачив, що мені ще треба вдосконалювати і покращувати свою гру, – розповідає Дмитро Скапінцев. – Тренер збірної дав мені чимало настанов, постійно підказував як діяти на майданчику, як займати позицію. Також ми спілкувалися і на інші теми. Як потібно діяти в різних ситуаціяї, як чинити. Це був величезний досвід для мене".

Відзначимо, що під час зборів у Києві Дмитро Скапінцев проживав в одній кімнаті з капітаном збірної В'ячеславом Кравцовим, який допомагав черкасцеві.

"Дмитро Скапінцев – гравець зі зростом 215 см, у нього є координація, є свої рухи. Йому б побільше ігрового досвіда у Суперлізі. Зараз він більше як гравець на перспективу. Живу з ним разом в одній кімнаті, трохи підказую йому", – сказав Кравцов.

Дмитро Скапінцев вже у Черкасах готується до першого збору "Черкаських Мавп".

Як повідомляв сайт vikka.ua, "Черкаські Мавпи" проходять тестування на коронавірус.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version