НовиниЧеркащинаДля забезпечення порядку на святкуванні Рош-га-Шана до Умані приїхали...

Для забезпечення порядку на святкуванні Рош-га-Шана до Умані приїхали сотні правоохоронців (ФОТО)

-

- Advertisment -

Щороку, восени, до Умані прибувають паломники-хасиди з різних країн світу для святкування Нового року за Іудейським календарем – Рош-га-Шана. Цього року, за попередніми підрахунками, очікується прибуття майже 40 тисяч паломників. Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Черкаській області.

Для безпеки громадян під час святкування паломниками-хасидами Іудейського Нового року, в Умань прибув зведений загін правоохоронців, серед яких співробітники патрульної поліції, кінологи зі службовими собаками, вибухотехніки, оперативні працівники, співробітник поліції превентивної комунікації та поліцейські групи аеропідтримки.

Зведений загін налічує понад 550 працівників поліції з 12 областей України. Поліцейські будуть забезпечувати публічний порядок та безпеку громадян під час святкування брацлавськими хасидами Рош-га-Шана – Нового 5780 року за іудейським календарем.

Під час шикування начальник Головного управління Національної поліції в Черкаській області генерал поліції третього рангу Валерій Лютий довів до поліцейських завдання, серед яких основне це належне забезпечення публічного порядку в місцях компактного проживання та перебування паломників-хасидів. Також, він наголосив на дотриманні дисципліни, законності та особистої безпеки під час несення служби.

Як повідомляв сайт vikka.ua, в Україну уже прибули понад дві сотні "уманських" хасидів.

Будьте завжди в курсі найсвіжіших новин – підписуйтесь на наш канал в Telegram!

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські дзюдоїсти – з нагородами чемпіонату України

У Києві відбувся чемпіонат України з дзюдо серед юнаків та дівчат до 16 років. Спортсменам із Черкащини вдалося здобути...

Колектив ЧЕЛУАШ передав військовим на фронт автомобіль

Колектив КП «Челуаш» Черкаської міської ради передав на фронт автомобіль. Машину придбали на зібрані працівниками кошти. Пишуть на сторінці...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x