додому Новини Черкащина Для юних поттероманів у Черкасах пройде Тричаклунський турнір

Для юних поттероманів у Черкасах пройде Тричаклунський турнір

0

У Черкасах влаштують Тричаклунський турнір. Взяти участь у ньому запрошують всіх юних чарівників віком від 10 до 16 років.

Товариське змагання між трьома найбільшими в Європі магічними школами – Гоґвортсом, Бобатоном і Дурмстренґом – відбудеться 6 лютого о 16:00 в Черкаській обласній бібліотеці для дітей. Про це організатори інформують у Facebook.

Видовищну баталію відьом і чарівників видавництво Bloomsbury, якому належать права на всі книги про Хлопчика-Який-Вижив, поставило в серці цьогорічної міжнародної "Книжкової ночі Гаррі Поттера". У 2020 році ця всесвітня акція пройде в бібліотеках, школах, книжкових крамницях уже вшосте. І вперше Черкаси доєднаються до неї.

На юних поттероманів чекає чимало яскравих подій: рухливі ігри та інтелектуальні випробування магічної майстерності, доблесті й дедукції; майстер-класи з виготовлення магічних аксесуарів; пригощання чарівними ласощами й можливість придбати чудернацькі штукенції в крамничці "Витівки Візлів" за чесно зароблену ігрову валюту; конкурс костюмів із тематичними призами; зимовий бал із танцювальними майстер-класами, що завершиться запальною дискотекою.

Участь у "Книжковій ночі Гаррі Поттера" безкоштовна. Але реєстрація учасників обов'язкова.

Тільки заповнивши анкету на сайті бібліотеки, охочі зможуть позмагатися в Тричаклунському турнірі.

Як повідомляв сайт vikka.ua, "Черкаські Мавпи" готуються до першої гри в новому році.

У нашому Telegram каналі – тільки найважливіші та найактуальніші новини.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version