НовиниДля вбивці уманської студентки вимагатимуть довічного ув'язнення

Для вбивці уманської студентки вимагатимуть довічного ув'язнення

-

- Advertisment -

14 років позбавлення волі – такий вирок оголосила колегія Уманського міськрайонного суду Віталію Прокудіну 5 липня 2016 року. Раніше, 4 січня цього ж року, він жорстоко вбив 20-річну студентку Уманського педуніверситету Анну Павленко. Прокурор Уманської місцевої прокуратури, який просив для обвинуваченого довічного ув’язнення, заявив про намір підготувати апеляційну скаргу стосовно цього рішення і подати її до апеляційного суду Черкаської області,пише сайт міста Умань, посилаючись на Уманську місцеву прокуратуру.

Нагадаємо, що вбивство відбулося у власній квартирі жертви. Віталій Прокудін, який прийшов до дівчини додому, аби зробити їй татуювання, пізніше здійcнив розбійний напад на Анну Павленко та завдав їй численні удари електрошокером, кулаком та кухонним ножем, який попередньо заховав. Після жорстокого вбивства зловмисник заволодів коштовностями жертви, які знайшов у помешканні.

Для обвинуваченого в цьому злочині прокурор Уманської місцевої прокуратури просив довічне позбавлення волі. Однак, не погодившись з пропозицією прокурора, суд виніс рішення про призначення покарання Віталію Прокудіну у вигляді 14 років позбавлення волі з конфіскацією всього належного йому майна.

Як повідомляв сайт vikka.ua, 28-річний черкащанин за кількасот гривень убив жінку.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкащину з робочим візитом відвідав міністр МВС

Вчора у Черкаській області з робочим візитом побував міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко. Про це повідомляє начальник Черкаської...

У Черкасах прокуратура «виселила» з ЦДЮТ ломбард

Прокуратура Черкаської області домоглася через суд розірвання договору оренду ЦДЮТ з комерційною фірмовою. Про це повідомляється в пресслужбі обласної...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x