НовиниЧеркасиДля переселенців у Черкасах віддадуть колишні садок і поліклініку...

Для переселенців у Черкасах віддадуть колишні садок і поліклініку – Бондаренко

-

- Advertisment -

Більше 50 тисяч переселенців прийняли Черкаси з початку повномасштабного вторгнення рф в Україну. У місті вони не лише отримали належну допомогу, багато з них змогли стати корисними для Черкас. Про це та про життя Черкас в умовах воєнного стану розповів міський голова Анатолій Бондаренко у студії телеканалу «Антена», інформує сайт Черкаської міської ради.

Бондаренко
«Черкаси достойно витримали навантаження від напливу великої кількості людей і показали, що ми місто – дружнє до переселенців. Водночас у нас зявилися представники професій, яких бракувало на наших комунальних підприємствах. Це професійні зварювальники, сантехніки, слюсарі тощо. Зараз ми думаємо над тим, як зробити, щоб професіонали залишалися в нашому місті. Можливо, це буде програма із забезпечення житлом працівників комунальних підприємств, не лише переселенців», – розповів Анатолій Бондаренко.

За його словами, нині міська влада працює над переобладнанням приміщень, які стояли пусткою, під житло. Приміром, ведуться роботи з переобладнання одного з дитячих садків, приміщення колишньої дитячої поліклініки в тимчасовий шелтер для перебування людей, які постраждали від війни.

За його словами, міська влада не забуває і про черкащан.

«Ми прийняли програму підтримки малозабезпечених верств населення, видаємо продуктові набори. Крім того, велику роботу потрібно проводити із сім`ями загиблих на війні. Ми маємо зробити усе можливе, щоб родини загиблих не відчували себе обділеними увагою», – наголосив міський голова.

У Черкасах надають допомогу і для релокованих підприємств.

«До нашого міста вже переїхало офіційне представництво автомобілів «BMW», велике швейне підприємство. Ми радо прийматимемо усіх представників бізнесу, які хочуть працювати у Черкасах: готові прихищати, допомагати, вирішувати всі проблеми», – підкреслив Анатолій Бондаренко.

Приєднуйтеся до телекомпанії ВІККА:

Читайте новини на сайті: https://www.vikka.ua

Підписуйтеся на Telegram: https://t.me/vikka_news

Коментуйте в Facebook: https://www.facebook.com/TelekanalVIKKA

Дивіться в Instagram: https://www.instagram.com/vikka_tv

Підтримайте донатами: А-банк 5375235110071785

 

Ця публікація була підготовлена в межах проєкту «Громадськість за демократизацію», який виконує Інститут економічних досліджень та політичних консультацій за сприяння Європейського Союзу. Зміст цієї публікації є виключною відповідальністю ТРК «ВІККА» і жодним чином не відображає точку зору Європейського Союзу та Інституту економічних досліджень та політичних консультацій.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Синоптики попереджають про туман на Черкащині

Завтра, 25 квітня, на території Черкас та Черкаської області синоптики попереджають про туман. Про це повідомляє на своїй фейсбук-сторінці...

В автокатастрофі на Уманщині загинула людина

В Уманському районі внаслідок ДТП одна людина загинула, ще одну травмовано. Повідомляє Управління ДСНС у Черкаській області. 24 квітня на...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x