НовиниСпорт"Для майбутніх чемпіонів – найкращі умови": Ляшко відкрив у...

"Для майбутніх чемпіонів – найкращі умови": Ляшко відкрив у Черкасах нову бігову доріжку (ФОТО, ВІДЕО)

-

- Advertisment -

Олег Ляшко відкрив нову бігову доріжку у Черкаській обласній спортивній школі олімпійського резерву. Оновити полотно треку, вартість якого 1,4 мільйона гривень, лідер Радикальної партії пообіцяв під час минулого візиту на Черкащину майже рік тому. Про це повідомляє прес-служба РПЛ.

"У липні минулого року, коли ми сюди приїжджали, тут була бігова доріжка, як горби у верблюда. Ми пообіцяли, що зробимо її. Щоб спортсмени мали можливість нормально тренуватися. У цьому році у нас заплановано ремонт стадіону. Це все робиться з однією метою, щоб ви займалися спортом, були здорові, не пили, не кололись і не тинялись по генделиках. Я хочу, щоб ви не вилазили зі спортивних закладів, щоб і ваші батьки, і рідна країна пишалися вами!", − наголосив Ляшко на відкритті бігової доріжки, звертаючись до молодих спортсменів.

Політик обурився, що цим спортивним закладом держава не опікувалась більше чверті століття.

"Тут 35 років нічого не робилось. Я хочу, щоб молодь займалася спортом і Україна на олімпіадах брала не 1-2 медалі, а мінімум 22, з яких 5 – привезли в Черкаси. Олімпійці могли б більше завойовувати медалей, якби в Україні була нормальна спортивна інфраструктура, державна підтримка, нові спортивні заклади. А я хочу, щоб прапор України піднімався частіше. Що залежить від нас – ми зробимо, а від вас треба медалі. Ви – майбутні чемпіони!", − звернувся до молоді народний депутат.

Крім стадіону, вихованці ДЮСШ просили Олега Ляшка допомогти зі спортивним інвентарем.

"До чого дожились, що приїжджає народний депутат, а в нього сітку просять. Сітки, батути і м’ячі повинні бути у кожному спортивному закладі. І ми цим забезпечимо. Моя політика – відновлення спортивної інфраструктури, масового спорту і фізичної культури. Тільки це дасть нам майбутнє, щоб ми були успішними, не побиралися і не займали перші місця в світі по епідеміям туберкульозу, наркоманії та алкоголізму. Здоров’я і знання – це ключове у сучасному світі, щоб досягти успіху", − переконаний Ляшко.

Як повідомляв сайт vikka.ua, 15-річні футболістки з Черкащини стали найсильнішими у країні.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Як сміляни можуть відновити житло. Програма Є-відновлення: куди звертатись і що потрібно

Торік в Україні запрацювала програма Є-відновлення по компенсації зруйнованого житла внаслідок бойових дій. За цією програмою українці можуть використати ...

Опади та коливання температури: прогноз погоди в Черкаській області

Із середини квітня Черкаська область знаходиться під впливом південних циклонів, які зумовлюють різноманітні опади та коливання температури. Про це...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x