НовиниЧеркащинаДля лікарень Черкащини закуповують кисневі концентратори

Для лікарень Черкащини закуповують кисневі концентратори

-

- Advertisment -

На стаціонарному лікуванні нині в області перебувають 347 осіб з підтвердженим коронавірусом. Це ті госпіталізовані пацієнти, в яких є ускладнення і які, імовірно, потребуватимуть кисневих концентраторів.

На сьогодні 602 ліжка, тобто 62,3% ліжкового фонду, забезпечені кисневою підтримкою. Із них – 147 кисневих концентраторів та 228 виводів підведеного кисню. Водночас на Черкащині планують підвищити рівень забезпеченості лікарень киснем до 98,8%. Про це розповів голова ОДА Сергій Сергійчук.

«У найближчі дні додатково закупимо 158 концентраторів та проведемо ще 62 виводи централізованої подачі кисню, – каже очільник Черкащини. – Це дозволить підвищити забезпеченість ліжкомісць киснем до 98,8%. На це Уряд спрямував Черкащині 17 млн грн. Спілкувався із лікарями Черкащини. Наші медики працюють понаднормово. Найкраще, що ми можемо для них зробити, – це дотримуватися протиепідемічних правил: маски, дистанція, дезінфекція».

Додамо, в області 16 закладів визначені для надання допомоги хворим на COVID-19. Підписання договору з НСЗУ чекає Монастирищенська районна лікарня. Водночас в області очікують погодження на відкриття для ковідних пацієнтів Уманської ЦРЛ та для діток Черкаську дитячу міську лікарню.

Як повідомляв сайт vikka.ua, за добу підтверджено 154 нових випадків COVID-19.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські поліцейські вилучили у чоловіка більш ніж півкілограма наркотиків

У Черкасах поліцейські вилучили у чоловіка вдома більш ніж півкілограма наркотиків, які він готував до збуту. Повідомляє Поліція Черкащини. У...

У деякі медичні заклади Черкас повернули теплопостачання

КПТМ “Черкаситеплокомуненерго” відновило подачу теплоносія у частину медичних закладів міста Черкаси. Про це повідомляє пресслужба комунального підприємства. Через похолодання керівники...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x