НовиниЧеркащинаДля фахівців «Черкасиобленерго» придбали електротехнічну лабораторію на колесах (ВІДЕО)

Для фахівців «Черкасиобленерго» придбали електротехнічну лабораторію на колесах (ВІДЕО)

-

- Advertisment -

ПАТ «Черкасиобленерго» придбало нову електротехнічну лабораторію. Апаратура необхідна для випробувань та вимірювань силового обладнання. Лабораторія на колесах сучасна, ефективна та комфортна, – відзначають фахівці Обленерго. Інформує сайт «Черкасиобленерго».

З початку року в рамках Інвестиційної програми ПАТ «Черкасиобленерго» придбало нову електротехнічну лабораторію ЕТЛ-35 на базі Renault Master для проведення випробувань та вимірювань силового обладнання на підстанціях 35-150кВ.

Як працює нова лабораторія на колесах, розповіли працівники служби ізоляції та захисту від перенапруг ПАТ «Черкасиобленерго».

Так, начальник служби ізоляції та захисту від перенапруг Вадим Слинько зауважив, що сучасна пересувна електротехнічна лабораторія забезпечує високу якість проведення випробувань та вимірювань силового обладнання.

 Крім того, лабораторія може проводити діагностику силових трансформаторів, а саме вимірювання опору короткого замкнення, потужність і струм холостого ходу, коефіцієнт трансформації обмоток силових трансформаторів. Ця електроустановка також має автоматичні вимірювальні комплекси, що зводить до мінімуму похибку вимірювання, – розповів начальник служби ізоляції та захисту від перенапруг Вадим Слинько. – Також ЕТЛ комфортна, швидко доставляє працівників на сам об’єкт, тому ми за короткі терміни можемо виявити дефекти та швидко їх усунути.

Нині за допомогою цієї електролабораторії бригада проводить випробування комірки вимикача, трансформатора власних потреб на одній з підстанцій ПАТ «Черкасиобленерго».

Завдяки цій електролабораторії ми виконуємо випробування електрообладнання, а також вимірювання його параметрів. Дуже широкий спектр обладнання. Перш за все одна з переваг нової ЕТЛ – це комфорт. На відміну від попередньої лабораторії, ця швидша, краща, має набагато сучасніше обладнання, – зауважив майстер служби ізоляції та захисту від перенапруг ПАТ «Черкасиобленерго» Іван Гуриненко. – У складі ЕТЛ є блок високовольтний ІПІ-10, трансформатори, якщо відкриті двері автомобіля, то проходить блокування, тобто напруга в цей час не подається. Також є заземлення та кабелі, які необхідні для нашої праці. Все естетично, зручно, можна працювати і нічого більше не захаращує робоче місце.

Крім того Іван Гуриненко додає, що бригада проводить випробування і вимірювання профілактичного характеру, для того щоб уникнути аварійних ситуацій, якщо ж вони трапляються, то ЕТЛ дозволяє швидко провести діагностику обладнання, виявити дефекти та швидко їх усунути.

Автомобіль економний, ми швидше доїжджаємо до місця аварії, він бере утричі менше палива, ніж попередня лабораторія. Комфортний, має усе необхідне обладнання для ефективної роботи. Є система кондиціонування та система опалення, – прокоментував водій ЕТЛ-35 Іван Товстоп’ят.

Читайте також: Нові тарифи і валідатори – у Черкасах виконком ухвалив транспортні нововведення

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Як сміляни можуть відновити житло. Програма Є-відновлення: куди звертатись і що потрібно

Торік в Україні запрацювала програма Є-відновлення по компенсації зруйнованого житла внаслідок бойових дій. За цією програмою українці можуть використати ...

Опади та коливання температури: прогноз погоди в Черкаській області

Із середини квітня Черкаська область знаходиться під впливом південних циклонів, які зумовлюють різноманітні опади та коливання температури. Про це...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x