НовиниЧеркасиДля допомоги армії черкаський художник продав 37 картин

Для допомоги армії черкаський художник продав 37 картин

-

- Advertisment -
За три тижні черкаський художник продав через виставку в музеї 37 картин, спрямовуючи всі кошти на ЗСУ. Про це повідомляють на сторінці Черкаської міської ради.
Благодійна виставка художника Павла Солощенка третій тиждень діє в Черкаському художньому музеї. Митець – майстер пейзажної лірики, натюрморту і портрету, чиї роботи знають не лише в Україні, але й у багатьох країнах світу. Усі виручені від продажу картин кошти планує передати на потреби Збройних Сил України.
«Черкащани і гості нашого міста досить жваво цікавляться виставкою, яка приносить пряму користь для ЗСУ, – говорить директорка художнього музею Ольга Гладун. – Одним із перших картину з благодійної виставки Павла Солощенка придбав міський голова Анатолій Бондаренко. Його приклад наслідували багато відвідувачів: на сьогодні продано вже 37 із 59 картин. Проте більшість навіть вже проданих картин можна бачити в експозиції – на наше прохання люди залишають їх до 28 серпня, коли завершить роботу виставка, щоб всі охочі могли помилуватися творами митця».
Єдина картина з виставки Солощенка, яка не продається – це портрет командира 36-ї бригади морської піхоти Сергія Волинського («Волини») – одного з найвідоміших героїв «Азовсталі», який досі перебуває у російському полоні. Цю картину митець планує передати родині воїна, а за першої ж нагоди – самому бійцю. Портрет комбрига розміщено так, щоб під ним міг сфотографуватися кожен охочий – як символ того, що Черкаси не забувають, кому вони зобов’язані відносно мирним життям.
Для довідки: художній музей не працює під час оголошення повітряних тривог.
0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські поліцейські вилучили у чоловіка більш ніж півкілограма наркотиків

У Черкасах поліцейські вилучили у чоловіка вдома більш ніж півкілограма наркотиків, які він готував до збуту. Повідомляє Поліція Черкащини. У...

У деякі медичні заклади Черкас повернули теплопостачання

КПТМ “Черкаситеплокомуненерго” відновило подачу теплоносія у частину медичних закладів міста Черкаси. Про це повідомляє пресслужба комунального підприємства. Через похолодання керівники...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x