додому Новини Черкаси Для черкаських медзакладів привезли партію гуманітарної допомоги з Фінляндії

Для черкаських медзакладів привезли партію гуманітарної допомоги з Фінляндії

0

Партію гуманітарної допомоги привезли до Черкас із Фінляндії. Це речі медичного призначення: медичне обладнання, візки, ліжка та витратні матеріали. повідомляє власкор ВІККА.

ВІТАЛІЙ РАДЧЕНКО, ГОЛОВА ГО «СІЧ»

Це наша українська діаспора в Фінляндії, вони називаються «Товариство українців у Фінляндії». З початку повномасштабного вторгнення вони активно допомагають Україні. Вони згуртовані і потужна така структура, яка допомагає.

Допомогу видають відповідно до заявок на медичні заклади міста Черкаси та області. Так, одна з міських лікарень вже отримала транш від волонтерів. Допомога, кажуть медики доречна: це ліжка, візочки, витратні матеріали.

ОЛЕКСАНДР ФЕДОРУК, ДИРЕКТОР ЧЕРКАСЬКОЇ МІСЬКОЇ ЛІКАРНІ

Лікарня співпрацює з ГО СІЧ, і в результаті цієї співпраці ми отримали гуманітарну допомогу з Фінляндії. Ця гуманітарна допомога складається з виробів медичного призначення, медичні меблі, а також технічні засоби,такі як вогнегасники та інше обладнання.

Медичний брат Юрій Булик працює у відділенні невідкладної допомоги. Нові візочки вже оцінив.

ЮРІЙ БУЛИК, СТАРШИЙ МЕДБРАТ ВІДДІЛЕННЯ НЕВІДКЛАДНОЇ ТЕРАПІЇ

Візочки для пересування, перевезення пацієнтів інвалідські. Дуже хороші. Основне щоб для пацієнта було задоволення. Це на обстеження ми возимо, на прогулянку люди можуть виїжджати.

YouTube video player

Тішаться новим візочкам також у відділенні кардіології. Кажуть, із новим обладнанням і хворим легше видужати, і персоналу легше працювати.

ХАТІДЖЕ АСАНОВА, ЗАВІДУВАЧКА ВІДДІЛЕННЯ КАРДІОЛОГІЇ ЧЕРКАСЬКОЇ МІСЬКОЇ ЛІКАРНІ

Вона нам дуже потрібна, дуже зручна, наші старі каталки не працюють як треба, ними вже складно перевозити хворих, а ця гуманітарка нас просто виручила.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version