НовиниЧеркасиДля черкаських розвідників збирають кошти на гвинтівку

Для черкаських розвідників збирають кошти на гвинтівку

-

- Advertisment -

Рота розвідки Черкаської 118 бригади ТРО потребує допомоги у придбанні гвинтівки. Це – напівавтоматичний карабін Barrett M82А2 в калібрі .50BMG. Бійці кажуть, така зброя великого калібру допоможе їм діставати цілі на дальні відстані 1200-2000 м. Саме ця специфічна річ потрібна бійцям розвідки у їхньому секторі роботи на лінії фронту, де вони з першого дня повномасштабного вторгнення захищають Україну. З відповідним зверненням до редакції ВІККА звернулася відповідальна за збір Анна Сакун. 

Вартість такої гвинтівки – 1 млн 360 тисяч гривень. Військові своїми силами зібрали й вже внесли 100 тисяч гривень авансу за цей карабін, аби його забронювати саме за їхнім підрозділом. Зібрати решту чималої суми – 1 млн 260 тисяч гривень – просять долучитися небайдужих містян.

– Знайти таку гвинтівку в наявності – велика рідкість для України. Ще більша рідкість – внесення авансованої суми, меншої ніж третя частина від загальної. Щоб усе склалося і нам вдалося її забронювати, відбувся досить болючий процес перемовин. Нині просимо всіх підтримати збір, аби викупити цю зброю, – розповідає військовослужбовець.

За словами бійця, саме такий карабін дозволить підвищити ефективність і швидкість виконання завдань підрозділом. Ба більше – дасть змогу дістатися до цілей на дуже далекі відстані: до 2000 метрів.

– За рік повномасштабного вторгнення ми своєю волонтерською ініціативою збирали на різне: евакуацію людей, ліки, амуніцію, гігієну та одяг для військових великих і малих підрозділів. Такий запит маємо вперше, проте віримо, що лише спільно ми впораємося у зборі цієї суми. Також для підвищення зацікавленості до збору готуємо подарунки за донати та еклюзивні сувеніри. Водночас наші друзі музиканти (гурти «Shuffle Trio» та «Жарти в сторону») теж розробляють концепції благодійних концертів. Тож стежте за анонсами і не лишайтесь осторонь потреб військових, – зазначає відповідальна за збір, волонтерка Анна Сакун.

Реквізити для допомоги:

ПриватБанк:

5169360002282659

Сакун Анна Валеріївна

PayPal annkrut@gmail.com

Монобанка

https://send.monobank.ua/jar/9NQHEHfrvU

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаська прокуратура досягла зміни рішення суду у справі грабіжника, який напав на літнього чоловіка

Прокуратура домоглася зміни рішення суду першої інстанції у справі 36-річного грабіжника, який напав на літнього чоловіка. Про це повідомляє...

Чи буде інтернет в Черкасах у випадку блекаутів: Лаут відповів

Інтернет у жителів Черкас під час блекаутів буде. Про це журналістам vikka.ua розповів очільник черкаської компанії провайдера «McLaut» Віталій...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x