НовиниЧеркасиДля черкасців розроблять «Карту містянина»

Для черкасців розроблять «Карту містянина»

-

- Advertisment -

У Черкасах розроблятимуть «Карту містянина». Це один з етапів цифровізації та цифрової трансформації у Черкасах. За допомогою такої картки можна буде заплатити за проїзд а ще отримати деякі пільги та знижки на громадський транспорт та відвідування муніципальних закладів. Про це повідомляє пресслужба Черкаської міської ради.

Продукт «Карта містянина» розробляється Черкаською міською радою спільно з компанією Visa та ТОВ «Смарт-Тикет Технолоджи», яка виграла конкурс на здійснення справляння плати за транспортні послуги в міському пасажирському транспорті.

chmr.gov.ua

Зазначена картка не тільки дозволить безготівково розраховуватися  у муніципальному, а у перспективі, і приватному громадському транспорті. «Картка містянина» надаватиме власнику – жителю міста Черкаси, низку привілеїв.

Серед них – пільги на відвідування заходів у комунальних закладах (кінотеатр «Україна», зоопарк, «Черкаси-Арена» тощо), знижки у певних торгівельних мережах чи закладах харчування. Перелік цих привілеїв нині на стадії розроблення. Також за допомогою «Картки містянина» обліковуватимуть пільговиків та контролюватимуть пасажиропотік у транспорті.

Для «Картки містянина» можуть бути як випущені спеціальні картки, так ці послуги можуть бути «прив’язані» і до вже наявної у жителя Черкас банківської картки.

Усі ці питання обговорили під час онлайн-конференції за участю заступника міського голови Черкас Павла Валенчука, представників структурних підрозділів Черкаської міської ради та представників компанії Visa та ТОВ «Смарт-Тикет Технолоджи».

Під час заходу учасники послухали презентацію від компаній-партнерів та обговорили можливі варіанти змістовного наповнення «Картки містянина». Після затвердження остаточного варіанту наповнення пропозиції будуть передані міською владою цим компаніям.

Як повідомляла раніше vikka.ua, Від буя 40 до буя 72: де заборонено ловити рибу у Черкасах

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На Золотоніщині жінка захворіла на ботулізм, поївши в’яленої тарані

Лікарі зафіксували третій випадок захворювання на ботулізм за цей місяць на Черкащині. Про це повідомляє Державна установа «Черкаський обласний...

Збитків майже на 100 тис. грн: черкаські патрульні зупинили незаконний вилов риби

Черкаський водний патруль виявив чоловіка, який здійснив незаконний вилов риби. Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції Черкаської області. Під час...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x