НовиниЧеркащинаДівчача команда "Черкаських Мавп" готується до юнацької баскетбольної ліги...

Дівчача команда "Черкаських Мавп" готується до юнацької баскетбольної ліги України (ФОТО)

-

- Advertisment -

З минулого року в Черкасах функціонує команда дівчат 2006-го року народження. Колектив "Венето-Черкаси" – першопроходець. Юними баскетболістками опікується Олена Фатнєва. Про це повідомляє прес-служба "Черкаських Мавп".

"Півроку ми налаштовувалися, знайомилися, звикали один до одного. Зараз тренуються ті, що залишилися – 15 осіб. А спочатку їх прийшло близько сотні з різних шкіл. Але ми дівчат лише набирали, відбирати не вийшло. Дякую, вчителю фізкультури 22-ої школи, Василю Івановичу, який готував п’ятьох дівчат із юного віку й передав їх мені. Із ними легше. Дуже відповідально тренувати дівчат. Мене рятує те, що я люблю баскетбол і маю за мету, щоб жіночий баскетбол відродився в Черкасах", – зазначає тренер.

Протягом минулого сезону дівчата виключно тренувалися, втім встигли провести чимало ігор, зокрема взяли участь у шкільній лізі. Пізніше дівчата поїхали до Залізного Порту, де на них чекав тренувальний табір та турнір.

Нині команда дівчат вже працює в залі Черкаського політехнічного технікуму. Щотижня баскетболісти проводять щонайменше чотири тренування. Наприкінці вересня – у жовтні "Венето-Черкаси" стартуватимуть у Всеукраїнській юнацькій баскетбольній лізі України серед дівчат. Поки склад команд не відомий. На першому етапі на черкащанок чекає регіональна зона. Серйозних турнірних завдань поки не ставлять. Головне – розпочати цю роботу з дівчатами і продовжувати її на якісному рівні.

Як повідомляв сайт vikka.ua, наймолодша команда "Черкаських Мавп" відсвяткувала перший день народження.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкащан попереджають про можливість підтоплення

Черкаські синоптики попереджають жителів Черкаської області про можливість підтоплення з 18 до 23 квітня. Про це повідомили у пресслужбі...

Неподалік Умані вантажівка зіштовхнулася з легковиком

Неподалік Умані сталася дорожньо-транспортна пригода. Вантажний автомобіль зіштовхнувся з легковиком Renault Duster. Про це повідомляє Уманське районне управління поліції. За...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x