НовиниЧеркащинаДітям на Черкащині повернули понад 125 мільйонів гривень боргів...

Дітям на Черкащині повернули понад 125 мільйонів гривень боргів з аліментів

-

- Advertisment -

Протягом 2018 року в межах ініціативи #ЧужихДітейНеБуває державні виконавці Черкаської області стягнули на користь дітей 125 338 847 млн грн. Про це інформує очільник Черкаської юстиції Олександр Свіренюк.

"Ми не зупиняємося на досягнутому і продовжуємо захищати економічні права найменших українців, – каже посадовець. – Піклуватися про дітей – обов’язок кожного батька та матері. На жаль, багато хто забуває про це. Тому ми, маємо нагадати про батьківський обов’язок усім, хто, не виплачуючи аліменти, фактично вчиняє економічне насильство над власними дітьми".

З початку 2019 року черкаські держвиконавці стягнули з боржників 22 103 219 млн грн аліментів, у минулому ж році за аналогічний період було стягнуто 12 855 882 млн грн.

Також, окрім стягнення аліментів, Управлінням юстиції активно впроваджується проект з видачі перших документів малюків у пологових, який нині переріс у комплексну законодавчу ініціативу "Є-Малятко".

"Завдяки їй батьки зможуть отримати одразу 9 послуг, подавши лише 1 заявку. Окрім цього, по всій Україні триває запровадження ініціатив, які допомагають батькам виховувати новонароджених українців: "Пакунок малюка" та "Муніципальна няня", – інформує Олександр Свіренюк.

Як повідомляв сайт vikka.ua, Черкасам надійшло понад 20 мільйонів гривень соціальних виплат.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
найдавніші
найновіші більшість голосували
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаська міська рада придбала бус для ЗСУ

Колектив ЧМР на чолі з міським головою придбали мікроавтобус «Wolksvagen» та передали на потреби військовим. Про це повідомляє Анатолій...

Антициклон «GUSTAV» принесе спекотну погоду на Черкащину

Найближчі три дні погоду на Черкащині визначатиме антициклон «GUSTAV», який забезпечить маловітряну, суху та спокійну погоду. Про це повідомляє...

Цікаве:

Чи легко вибрати нерухомість у Чернівцях

Наразі не потрібно їхати у місто вашої мрії, аби...

Чудо-тканина фліс: особливості й переваги

Фліс є синтетичним аналогом шерсті. Попри таку складову, ця...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x