додому Новини Черкащина Дитяча амбулаторія Другої міської поліклініки в Черкасах потребує ремонту (ФОТО, ВІДЕО)

Дитяча амбулаторія Другої міської поліклініки в Черкасах потребує ремонту (ФОТО, ВІДЕО)

0

Обдерті стіни та пожовкла стеля. Дитяча амбулаторія Другої міської поліклініки потребує ремонту. Зі слів завідувачки амбулаторії Валерії Свириденко, будівля діє із 1973 року. Капремонт тут розпочали торік, але вдалося оновити не все. Про це повідомляє UA: Черкаси.

Черкащанка Світла Мошко декілька разів на місяць приводить трирічну доньку до масажного кабінету. Жінка каже: хоче, аби швидше відремонтували кімнату. Їй не подобаються стан підлоги, стін та стелі.

Педіатр Євгенія Яцик працює в амбулаторії 25 років. За цей час у її кабінеті не було жодних змін.

"Потребує ремонту амбулаторія. Видно, які стіни, яка підлога. Необхідно ремонтувати. А головне, перед мамами незручно. Вони ходять по інших поліклініках. Бачать, які там умови. Порівнюють, а тут нетрі", – каже вона.

У кабінеті невідкладної допомоги у першу чергу необхідно вирішити проблеми з електрикою та замінити сантехніку. Медиків переселяють із цього приміщення зараз у іншу кімнату.

"Кабінет, де педіатри здійснюють прийом", – показує завідувачка амбулаторії Валерія Свириденко. Розповідає, тут окрім стін і стелі, потрібно замінити систему опалення.

У коридорах недостатньо освітлення, відпадає штукатурка зі стін, на стелі тріщини, а на підлозі – дірявий лінолеум.

"Торік на ремонт амбулаторії спрямували один мільйон 800 тисяч гривень, – пояснює головний медик міста Олег Стадник. – Цього вистачило на оновлення лівого крила: відремонтували кабінети прийому та невідкладної допомоги, коридори, туалет та ординаторську. Коштів на продовження робіт – поки немає. За внесення суми в Бюджет розвитку не проголосували депутати міськради".

Зі слів Олега Стадника, на завершення ремонту необхідно щонайменше два з половиною мільйони.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черговий етап медичного реформування в Україні – під загрозою.

У нашому Telegram каналі – тільки найважливіші та найактуальніші новини.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version