додому Новини Черкащина "Дитина всю дорогу мовчала": таксист розповів про викрадення малюка в Умані (ФОТО)

"Дитина всю дорогу мовчала": таксист розповів про викрадення малюка в Умані (ФОТО)

0

Затримана вінничанка, яку підозрюють у викрадені півторарічної дівчинки, дає покази. Нагадаємо, 1 лютого в Умані отримали повідомлення про зникнення дитини. Жінку, яку запідозрили в злочині, виявили практично у 80 кілометрах, неподалік райцентру Бершадь. На автомобільній заправці. 26-річна зловмисниця вивезла малечу на таксі. Про це пише "Вінниця.info".

"Підійшла на автовокзалі в Умані. Як всі люди. Була з дитиною. Кругом освітлення, камери спостереження. Каже, мені треба їхати на Бершадь. Поки їхали (годину), дитина собі сиділа мовчки. А потім до мене дзвонять й кажуть, що пасажирка вкрала дитину. Я до неї, а вона, що ні… Коли вже на заправці зупинилися, вона там десь ховалася від поліції", – розповів таксист, назвався Анатолієм.

У своє виправдання затримана каже, що дитину не крала. Просто взяла до себе в гості.

"Приїхала до Ріти в гості. Вона залишила на мене дитину. Сама пішла кудись з своїм чоловіком. Я чекала. Потім вирішила їхати додому. Додзвонитися не могла до Ріти, бо сів телефон.  Сіла на таксі та поїхала додому. Думала, хай дитина побуде у мене, а я її потім поверну", – розповіла затримана.

Триває розслідування.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на Черкащині п’яна мати залишила на морозі півторамісячного сина.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version