додому Новини Черкащина Дитина та троє дорослих потрапили в лікарню після ДТП в Черкасах (Фото)

Дитина та троє дорослих потрапили в лікарню після ДТП в Черкасах (Фото)

0

У Черкасах на перехресті вулиць Молоткова та Чорновола сталась ДТП із чотирма постраждалими. Серед них – малолітній хлопчик.

Інцидент трапився 10 січня близько 16:00. Зіткнулися Volkswagen і Mitsubishі, інформує пресслужба УПП у Черкаській області.

Постраждали три пасажири першої автівки та водій другої. Кермувальник Volkswagen від допомоги "швидкої" відмовився. Деталі та обставини цієї автопригоди з’ясовує слідчий.

В Обласному центрі екстреної допомоги повідомляють: 29-річну жінку доправили до Третьої Черкаської міської лікарні з закритою черепно-мозковою травмою, струсом головного мозку та забоєм грудної клітки.

У травмпункт доправили 30-річного чоловіка з переломом променевої кістки. Чотирирічного хлопчика доправили до Черкаської обласної дитячої лікарні з забоєм кисті, звідки його після огляду відпустили додому.

Водій "Mitsubishi" від госпіталізації відмовився, але все ж через деякий час викликав "швидку" самостійно. Чоловіка також доправили до Третьої Черкаської міської лікарні з закритими переломами ліктьової кістки та кисті та забоєм грудного відділу хребта.

Як повідомляв сайт vikka.ua, п’яний водій хотів відкупитися від черкаських патрульних.

У нашому Telegram каналі – тільки найважливіші та найактуальніші новини.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version