НовиниЧеркащинаДитина намагалась покінчити з життям: з’явились подробиці резонансної події...

Дитина намагалась покінчити з життям: з’явились подробиці резонансної події на Черкащині

-

- Advertisment -

15-річна смілянка, яку батько змушував оголюватись перед камерою, намагалась вкоротити собі віку. Це сталось після того, як цей інцидент набув розголосу у ЗМІ. Деякі з них навіть подали недостовірну інформацію, що дівчина була зґвалтована батьком. Про це інформує журналіст "Вечірніх Черкас" Сергій Радченко.

"Насправді підозрюваний не ґвалтував своєї доньки, а займався сексом зі дружиною на очах у неї. Свою ж доньку він змушував роздягатися і чіпав за інтимні місця. Знімав це все на відео, – розповідає поліцейський на умові анонімності. – Після того, як інформація поширилася у ЗМІ, до школярки почали телефонувати знайомі. Для дитини це виявилося додатковим стресом. Тому вона вирішила вдатися в крайнощі".

Підозрюваний має кілька сторінок у соцмережі. Місяць тому написав, що "почувається коханим". Нині педофіл досі перебуває на волі. Це підтвердила речниця управління кіберполіції Юлія Квітка. Про спробу суїциду постраждалої дитини не знає. Поки що з юною смілянкою займаються психологи. Вона перебуває в одному з закладів під опікою соцслужб. Батьку-педофілу протягом найближчих тижнів мають нарешті оголосити підозру.

Нагадаємо,днями до працівників кіберполіції звернулась 15-річна дівчина розповіла, що батько вчиняє по відношенню до неї розпусні дії. При цьому чоловік застосовує фізичну силу. За фактом розбещення неповнолітніх поліція розпочала кримінальне провадження. Дівчинка не бажала повертатися додому, тож її на певний час було поміщено до дитячого реабілітаційного центру. 

Як повідомляв сайт vikka.ua, на Черкащині багатодітний батько знущався зі своїх рідних.

У нашому Telegram каналі – тільки найважливіші та найактуальніші новини.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

«Кожна жінка — богиня»: у Черкасах презентували арт-проєкт «Венера»

Черкаський художній музей презентує арт-проєкт заслуженого художника України Максима Гладька — «Венера». Про це повідомляють на сторінці музею. Венера —...

«Подаруй світло Харкову»: на Черкащині вже підготували перший транш підтримки

«Подаруй світло Харкову». Вантаж під такою назвою формують на Черкащині. Область долучилася до підтримки незламного Харкова, який щодня потерпає...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x