додому Новини Черкащина Діти з Умані оздоровлювалися в Литві

Діти з Умані оздоровлювалися в Литві

0

Дванадцятеро дітей пільгових категорій з Умані, зокрема учасників АТО, на запрошення мера самоуправління міста-побратима Радвілішкіс спільно з литовськими школярами оздоровлювалися в літньому таборі Supermen 2017, який організувала місцева школа ім. "Гражини". Про це повідомляє "Урядовий Кур’єр".

Програма перебування була надзвичайно різноманітною й цікавою. Школярі відвідали сейм Литовської Республіки, Бурбіський маєток, розташований неподалік озера Рубікяй, музей бурштину. Особливо запам’яталася подорож до курортного міста Паланга, що на березі Балтійського моря.

Перебуваючи на базі туризму і спорту "Наполеонас" поблизу міста Шауляй, діти з України нарівні з дітьми з Литви брали активну участь у різноманітних фізкультурно-спортивних заходах, змаганнях, інтелектуальних іграх, під час яких знайомилися з культурою Литви, випробовували себе в навичках володіння англійською мовою та мистецтві.

Про враження про відпочинок школярі  розповіли на зустрічі з Уманським міським головою  Олександром Цебрієм.

"Дуже приємно, що разом з відпочинком у місцевих  таборах наші діти мають змогу оздоровлюватися й за кордоном. Щиро вдячний меру міста Радвілішкіс за організоване змістовне дозвілля наших школярів, — підсумував почуте Олександр Цебрій.

Як повідомляв сайт vikka.ua, юні донеччани розповіли про свій відпочинок на Черкащині.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version