додому Новини Черкащина Дітей з Черкащини навчали японської майстерності (ФОТО)

Дітей з Черкащини навчали японської майстерності (ФОТО)

0

Діти Городищини мали можливість відкрити для себе далеку і загадкову Японію, пізнати японську культуру, а також поділитися секретами рідного, національного українського мистецтва. Нагадаємо, за ініціативи Президента України 2017 рік оголошено роком Японії в Україні, роком знайомства, спілкування і дружби між українським і японським народами. Про це інформує Городищенська райдержадміністрація.

Днями в Городищенському міському сквері діти, які перебувають в дитячому таборі "Надія" при Михайлівській церкві, мали можливість самостійно доторкнутись до японської майстерності. Зокрема й поєднати японське мистецтво з українським.

Захід відбувся за ініціативи голови Городищенської райдержадміністрації Олексія Лавріненка. Долучилися і працівники райдержадміністрації, протоієрей благочинний Городищенського району Іоанн Жигало.

Дійство розпочалося з веселого флеш-мобу, в якому всі присутні під веселі мелодії дружно виконали спільний танок.

Протягом свята дітлахи мали можливість відвідати майстерні орігамі, в якій навчали робити вироби з паперу без ножиць і клею, майстерня ікебан навчила створювати дивовижний букет, поєднуючи різні квіти, в майстерні сакури власноруч всі охочі створювали квіти, які розквітають на дивовижному дереві, майстерня лялькарів навчила самостійно робити ляльки – мотанки, майстерня оберегів запропонувала долучитись до створення власних оберегів для дому та сім’ї та створити свій голуб миру й дружби.

Протягом туристичної подорожі учасники демонстрували свою спритність, витривалість і командний дух екстримально-небезпечними шляхами підвісної дороги.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на "Дніпровській хвилі" черкаська снайперка навчала дітей кульовій стрільбі.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version