НовиниЧеркащинаДиректора комерційної компанії на Черкащині підозрюють у привласненні майже...

Директора комерційної компанії на Черкащині підозрюють у привласненні майже 5 мільйонів гривень

-

- Advertisment -

Керівника комерційної структури підозрюють у привласненні понад 4,8 мільйона гривень бюджетних коштів під час реконструкції очисних споруд у місті Золотоноша. Про це повідомляє прес-служба МВС України.

Оперативники Управління захисту економіки в Черкаській області та слідчі обласної поліції встановили, що в 2014 році між Черкаською ОДА та товариством було укладено два договори на проведення будівельних робіт.

Відповідно до договорів, генпідрядник повинен був провести реконструкцію очисних споруд у м. Золотоноша. Загальна вартість даних робіт становила понад 28 мільйонів гривень.

Слідчими управлінням обласної поліції було відкрите кримінальне провадження за привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем Кримінального кодексу України.

Під час слідства поліцейські з’ясували, що до актів виконаних робіт генпідрядник вніс недостовірні дані щодо вартості проведених будівельних робіт, а також включив роботи, які не передбачалися локальним кошторисом. Це також було підтверджено проведеною будівельно-технічною експертизою. Внаслідок протиправних дій було привласнено понад 4,8 мільйона гривень бюджетних коштів.

Працівники Управління захисту економіки в Черкаській області Нацполіції довели причетність до розкрадання бюджетних коштів як керівника комерційної структури, так і начальника одного з відділів ОДА.

Наразі директору підприємства слідчі Головного управління Нацполіції в Черкаській області повідомили про підозру за ч. 5 ст. 191 Кримінального кодексу України. У червні 2017 року посадовцю держустанови також було оголошено про підозру.

Фігурантам справи загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 12 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років та з конфіскацією майна.

Як повідомляв сайт vikka.ua, начальника одного з управлінь Черкаської ОДА звинувачують у розтраті бюджетних коштів.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкащину з робочим візитом відвідав міністр МВС

Вчора у Черкаській області з робочим візитом побував міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко. Про це повідомляє начальник Черкаської...

У Черкасах прокуратура «виселила» з ЦДЮТ ломбард

Прокуратура Черкаської області домоглася через суд розірвання договору оренду ЦДЮТ з комерційною фірмовою. Про це повідомляється в пресслужбі обласної...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x