НовиниЧеркащинаДиректор підприємства поплатиться за монтажний кран, який вбив одну...

Директор підприємства поплатиться за монтажний кран, який вбив одну людину і покалічив чотирьох

-

- Advertisment -

20 квітня 2016 року близько третьої години дня під час виконання будівельних робіт на території ТОВ "Уманське хлібоприймальне підприємство" впала стріла монтажного крана. Причиною її падіння стало порушення вимог законодавства України щодо будівельних норм. Сталося так, що стріла впала на автівку "Хундай Туксон", у якій знаходилось п’ятеро людей: двоє малолітніх дітей, двоє дорослих травмовано (тілесні ушкодження різного ступеню тяжкості), а одна жінка загинула. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Умані.

Досудове розслідування встановило, що директор ТОВ, не отримавши дозвіл на виконання робіт з підвищеною небезпекою, не забезпечив безпечне ведення будівельно-монтажних робіт на території підприємства. Керівник допустив використання крану, який не був зареєстрований у територіальному органі спеціально уповноваженого центрального органу виконавчої влади з промислової безпеки та охорони праці.

Кран мав дефекти частин та механізмів, розкомплектованість, непрацездатний стан забезпечення безпеки роботи, що привело до падіння стріли монтажного крана і постраждалих людей.

31 січня 2018 року Уманська місцева прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт відносно колишнього директора ТОВ "Уманське ХПП". Посадовцю передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на строк до восьми років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкащанка замовила вбивство своєї матері, щоб успадкувати будинок.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На Черкащині підтопило поля та село Хрещатик

У зв’язку з весняним водопіллям оголошено ІІ рівень небезпеки. Унаслідок пропуску води через каскад дніпровських водосховищ, у верхів’ї Кременчуцького...

На Городищині проведуть в останню путь захисника

Війна відібрала життя військового з Черкащини Олександра Подокоци. Про це повідомили на фейсбук-сторінці Городищенської міської ради. Олександр Анатолійович Подокоца, який...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x