додому Новини Спорт Директор департаменту соцполітики гальмує отримання коштів для дітей-сиріт в Черкасах

Директор департаменту соцполітики гальмує отримання коштів для дітей-сиріт в Черкасах

0

У Черкасах гальмується отримання коштів на придбання житла для дітей-сиріт через ігнорування директора департаменту соцполітики Черкаської міської ради, "свободівця" Олега Гудзенка. Про це у Facebook повідомляє керівниця департаменту фінансової політики Черкаської міськради Наталія Джуган.

"Другий день моєї роботи після відпустки. Перераховано кошти на придбання житла для дітей-сиріт у сумі 1007,1 тис. грн. державної субвенції департаменту соцполітики. До речі,так і не дочекалися заявки від керівника департаменту на фінансування. Попри все сподіваюсь-таки на наявність здорового глузду і бажання у пана Гудзенка використати унікальну можливість та витратити кошти державного бюджету. Сироти чекають!" – повідомила головна фінансистка міста.

Проект рішення міської ради про уточнення міського бюджету вже підготовлено, не вистачає лише підпису одного керівника. На контакт Олег Гудзенко поки що не виходить. Від Наталії Джуган не бере слухавки, журналістам пояснює: на нараді.

Нагадаємо, напередодні керівниця департаменту фінполітики направила листи усім розпорядникам щодо обов'язкового негайного проведення усіх соцвиплат по трансфертах.

Як повідомляв сайт vikka.ua, Джуган прокоментувала ситуацію із затримкою держдопомоги у Черкасах.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version