НовиниЧеркащинаДіон Райт: "Моя головна мета у Черкасах – виграти...

Діон Райт: "Моя головна мета у Черкасах – виграти чемпіонат"

-

- Advertisment -

Американський форвард Діон Райт неабияк запалює на старті Суперліги. Бігмен за перші матчі продемонстрував свій клас, а цієї п’ятниці влаштував вибуховий перфоманс із "Київ-Баскетом", здобувши 33 очка та 7 підбирань і допоміг команді перемогти. Спокійний Діон сфокусований на командному успіхові й планує допомогти "Черкаським Мавпам" досягнути максимального результату цього сезону. Про це повідомляє пресслужба БК.

Діон вже два місяці перебуває в команді "Черкаських Мавп", проте зізнається, що цього часу замало, щоб повністю налагодити контакт.

"З кожним днем взаєморозуміння покращується. Ми маємо гарну команду. В роботі потрібно покращити певні нюанси, але з часом стає все краще. Всі повинні працювати ретельно і не бути задоволеними собою. Не зупинятися і працювати. Вважаю, що у нашої команди безмежний потенціал", − зауважив Діон Райт.
 

Баскетболіст говорить, що за його грою та спортивною кар’єрою слідкують рідні, а особливо мама. Тому після кожної гри він дзвонить до близьких та розповідає, як пройшов матч.

У Суперлізі бігмен провів уже 5 матчів і зізнається, що це хороша ліга. У командах представлено багато якісних та сильних гравців.

"Ми поступилися непоганим командам. Тому рівень досить пристойний. Для мене, як для професіонала, грати у цьому чемпіонаті – це отримати новий досвід", − підкреслив Діон Райт.

 

Американець потужно розпочав чемпіонат та вже на старті сезону став одним із лідерів Суперліги за очками та підбираннями (19+7 в середньому). Говорить, що такого успіху йому вдається досягти завдяки "боротьбі за кожен м’яч".

"Завжди йти в боротьбу за відскок, незалежно від того, скільки у мене суперників. Стосовно персональної гри, набору очок – намагаюся виконувати настанови тренера. З кожною грою взаємини з партнерами на майданчику покращуються, вони дають мені м’яч у потрібний момент. Тому так. Але потрібно і далі наполегливо працювати. Як я казав раніше, не бути задоволеним собою", − додав спортсмен.
 

Окрім цього, спортсмен зізнається: головною метою в нього є перемога в чемпіонаті та допомога команді стати найкращою.

"Тренер хоче, щоб я був універсальним і хорошим гравцем, застосовував свої сильні сторони і допомагав команді. Головна мета – здобути чемпіонство. Це єдина мета. Я поки не заглядаю далеко вперед. Зараз моя головна мета – допомогти "Черкаським Мавпам". Я не можу дивитися вліво чи право. Я маю бути сфокусованим на цьому сезоні, на моїй грі та успіху команди", − зазначив Діон Райт.
 

Діон зізнається, що Черкаси і Україна загалом дуже відрізняються від США, однак тут комфортно, є де погуляти. Найбільше спортсмен любить прогулюватися набережною після тренувань, до пляжу та відвідувати різні заклади зі своєю командою.

"Маленьке й тихе місто. Тут не такий високий темп життя, як у великих містах, спокійно й гарно. Також все компактно і досить зручно розташовано біля мого дому. Після тренувань та матчів я намагаюся приділити увагу своїй родині, поговорити з ними. Також полюбляю дивитися Netflix та грати в NBA 2K. Іноді прогулююся до пляжу, тут є гарні місця. Мені подобається узбережжя. Гарна річка. Ще мені подобаються круасани в Черкасах, ходимо на суші з хлопцями, на піцу, бургери. У місті багато гарних закладів, є де провести час", − зазначає бігмен.
 

Як повідомляв сайт vikka.ua, "Черкаські Мавпи-2" у Рівному відіграли тур Вищої ліги.

Будьте завжди в курсі найсвіжіших новин – підписуйтесь на наш канал в Telegram!

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

“Дика Гонка” на Черкащині зібрала понад 2 мільйони гривень на підтримку ЗСУ (ВІДЕО)

Понад 800 учасників зі всієї України з’їхалося в урочище «Холодний Яр» , щоб взяти участь у благодійному забігові «Дика...

У Каневі пройшли урочистості з нагоди річниці перепоховання Тараса Шевченка

Щороку 22 травня українці йдуть до могили Тараса Шевченка як до національної святині. 163 роки тому домовину з тілом...

Цікаве:

Алергія: розуміння та лікування

Алергія – це одна з найпоширеніших проблем здоров'я, що...

Стратегії вивчення граматики англійської мови для новачків

Вивчення англійської мови може бути захоплюючим і в той...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x