НовиниДілянку дороги між Смілою та Кам’янкою повноцінно ремонтують (ФОТО)

Ділянку дороги між Смілою та Кам’янкою повноцінно ремонтують (ФОТО)

-

- Advertisment -

Голова Черкаської ОДА Юрій Ткаченко проінспектував ремонт дороги на Смілянщині. Разом із керівництвом Служби автомобільних доріг області він провів виїзну нараду. Про це повідомляють на сайті Черкаської ОДА.

Нині триває середній поточний ремонт автодороги Н-01 Київ – Знам’янка. Йдеться про майже 8-кілометрову ділянку між Смілою та Кам’янкою. За словами дорожників, повноцінного ремонту тут не було останнє десятиліття. Можливим він став завдяки співфінансуванню з місцевих бюджетів і залученню кредитних коштів під державні гарантії.

Очільник області зазначає, що темп у підрядника хороший. За місяць-півтора роботи тут будуть завершені. На цій дорозі фактично не було основи, тому ямкові ремонти швидко зводилися нанівець. Зараз ремонтники її підсилюють. Тут застосовують технологію холодного ресайклінгу. Гарантія буде щонайменше 10 років. За такою ж технологією відремонтований правий проїзд автодороги Черкаси – Сміла.

"Загалом ми змінюємо підхід до ремонту доріг, починаючи від завчасного проектування робіт, аби за тепла вже розпочинати їхнє виконання. Із ремонтною кампанією, зокрема спрямуванням ресурсу, на центральному рівні нам активно допомагають наші нардепи. Як-от Сергій Рудик у питаннях ремонту цієї ділянки дороги Київ – Знам’янка. Ми ж зі свого боку контролюємо виконання робіт, залучаючи при цьому і громадськість", – додає Юрій Ткаченко.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на черкаському мосту через Дніпро удвічі побільшало ремонтників.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На Черкащині зафіксували 15 випадків хвороби Лайма

Протягом цього року на Черкащині зафіксували 15 випадків хвороби Лайма. Про це повідомляє пресслужба Черкаського обласного центру контролю й...

Черкаські патрульні виявили водія без прав та транспортний засіб із підробленим VIN-номером

Вчора, близько 10 години, патрульні на вулиці Героїв Холодного Яру помітили автомобіль Ford Transit, який рухався з порушенням правил...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x