додому Новини Черкащина Ділянки сімей учасників АТО з Черкащини приєднали до електромережі (ФОТО)

Ділянки сімей учасників АТО з Черкащини приєднали до електромережі (ФОТО)

0

У червні цього року в межах робочої зустрічі голова Черкаської ОДА Юрій Ткаченко звернувся до правління ПАТ "Черкасиобленерго" з проханням розглянути можливість всебічно посприяти в питанні приєднання земельних ділянок, які будуть надаватися в адміністративних межах Дмитрівської сільської ради Золотоніського району учасникам АТО, членам їх сімей, а також сім'ям, члени яких загинули або постраждали під час проведення АТО. Про це інформує прес-служба "Черкасиобленерго".

Правління Товариства відповідне рішення схвалило, і на сьогодні в селі Матвіївка Золотоніського району ПАТ "Черкасиобленерго" спроектовано та побудовано повітряну лінію потужністю 10кВ з відгалуженням Л-46 "Матвіївка" та трансформаторну підстанцію з силовим трансформатором потужністю 160 кВА.

"Герої на сході України захищають нашу державу. Вони заради нашого з вами спокою ризикують найціннішим – життям! Недоїдають, недосипають, живуть в стресі, віддають своє здоров`я, а іноді життя заради нас. Тож, це найменше , що ми можемо для них зробити. Низький уклін всім захисникам нашої країни", – прокоментував голова правління Олег Самчук.

Як повідомляв сайт vikka.ua, через борги перед енергетиками Умань та Сміла можуть лишитися без тепла та води.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version