НовиниДеякі черкаські військові за півроку були всього два дні...

Деякі черкаські військові за півроку були всього два дні вдома

-

- Advertisment -

Бійці батальйону "Черкаси" скаржаться на брак військової техніки, а також на відсутність ротації. Про це у Facebook повідомила голова обласної ради Валентина Коваленко, відвідавши військових на сході.

У зону АТО разом з волонтерами вона відвезла гуманітарний вантаж: харчі, теплий одяг, лопати і буржуйки, виготовлені тими, хто відбуває покарання у колонії у Хуторах, а також літературні збірки "Україна на вістрі слова" з патріотичними творами, написаними черкаською молоддю.

"У поїздці поспілкувалися із бійцями Першої роти охорони та подивилися на умови, у яких вони несуть службу. За час мого останнього візиту у зону АТО змін практично не відбулося. Хлопці не скаржаться на забезпечення одягом та харчами. Натомість їх непокоїть застаріла і неробоча техніка, а також відсутність ротації. Деякі з них за півроку побували у відпустці лише 2-3 дні. Стосовно забезпеченістю технікою планую написати запит: цікавить, де нині уся та сучасна техніка, яку міста і райони Черкащини передавали для батальйону "Черкаси", – проінформувала Коваленко.

Бійці також розповіли, як їх сприймає місцеве населення. За їхніми словами, донеччани здебільшого приязні. Але місцеві побоюються, що присутність українських військових у їхньому населеному пункті може викликати агресію з боку бойовиків.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські патрульні затримали водія, який зливав невідому речовину в лісову зону

Патрульні виявили та затримали автомобіль, водій якого зливав невідому речовину з неприємним різким запахом в лісову зону без дозволу....

Що задекларував народний депутат, обраний від Золотоноші

Народний депутат України Віталій Войцехівський, обраний від Золотоніського округа, задекларував заробітну плату і заощадження. Про це йдеться в його...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x