додому Новини Черкащина Дев’ятирічний черкащанин бореться із раком: потрібні кошти на лікування за кордоном (Фото)

Дев’ятирічний черкащанин бореться із раком: потрібні кошти на лікування за кордоном (Фото)

0

Дев’ятирічний річний Артем Тараненко зі Сміли на Черкащині перебуває в обласному онкодиспансері. В дитини виявили 4 стадію медулобластоми головного мозку.

Лікування в Україні вже не допомагає, потрібно їхати за кордон. Хлопчик є сиротою, ним опікується бабуся. Жінка благає допомогти врятувати її внука, пише Gazeta.ua.

"Понад рік тому Артемко відчув слабкість, почав блювати. Каже мені: "Бабуся, щось мені не добре, треба мене рятувати". Ми звернулися до лікарів. Нас направили на обстеження. МРТ голови показало пухлину головного мозку. Вже була 4 стадія з метастазами. Госпіталізували в дитяче відділення онкології та гематології. Опісля в інституті Ромоданова нас прооперували. І направили проходити курс лікування в Черкаси. Артемко приймає хіміотерапію. Але лікування не дає потрібних результатів. Лікарі кажуть, що, ймовірно, треба буде їхати за кордон. Поки що документи відправили в інститут раку. Я тим часом шукаю закордонні клініки, де лікують такий діагноз, щоб не втрачати час", – розповідає бабуся Артема Інна Тараненко.

Жінка додає, що Артемка виховує сама. Оформила опіку над онуком, коли йому було два роки. Тоді у нього раптово померла мама.

Реквізити для допомоги:

Карта Приватбанку: 5168 7574 1024 8308 (Тараненко Інна Петрівна).

Як повідомляв сайт vikka.ua, у трирічної дівчинки Ані з Черкащини рідкісне генетичне захворювання Баттена. Батьки просять небайдужих про допомогу.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version