додому Новини Черкащина Державні свята на Черкащині пройдуть з ідеальною погодою

Державні свята на Черкащині пройдуть з ідеальною погодою

0

На Черкащині встановилася ідеальна погода. Взагалі погодні смаки дуже різні: комусь подобається бадьора свіжість, комусь виснажлива спека. В поточній черкаській погоді є і те і інше: вночі та вранці температура становить 14-16 градусів, а вдень до 28-30. І це в поєднанні із майже звичайним та незмінним атмосферним тиском та достатнім вологовмістом повітря. Про це повідомляє начальник Черкаського обласного центру з гідрометеорології Віталій Постригань.

Черкащина вже тривалий час знаходиться під владою антициклону, який формує стабільну малохмарну погоду з добрим денним прогрівом. За останні 2 тижні було 7 днів з температурою понад 30 градусів, з них 2 дні – з температурою понад 35.

Завтра, на День Незалежності України тепло дещо відступить, але не піде. Під впливом улоговини циклону зі сходу Чорного моря, хмар дещо побільшає, є невелика ймовірність короткочасних дощів в окремих районах області, температура вночі становитиме 13-15 градусів, вдень 27-29. Проте у неділю, 25 серпня, знову не буде ніяких натяків на дощі і перевищення температурних показників на 2-3 градуси відносно кліматичної норми.

Новий тиждень теж розпочнеться теплою та сухою погодою, яка підтримає температуру дніпровської води на рівні південних морів до 23-24 градусів.

Як повідомляв сайт vikka.ua, святкові дні на Черкащині будуть теплими та місцями із дощем.

Будьте завжди в курсі найсвіжіших новин – підписуйтесь на наш канал в Telegram!

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version