додому Новини Черкащина Державі повернули автозаправку у Шполі вартістю понад два мільйони гривень

Державі повернули автозаправку у Шполі вартістю понад два мільйони гривень

0

У державну власність повернули приміщення автозаправочної станції вартістю майже два мільйони гривень, яке незаконно передано у власність приватному підприємству на підставі договору купівлі-продажу, укладеного у 2004 році з ЗАТ "Метровагонмаш". Про це інформує прес-служба прокуратури Черкаської області.

Наразі за втручання прокуратури вказане приміщення повернуто у власність держави шляхом внесення відповідних відомостей до Державного реєстру та реєстрації права власності.

Зазначимо, що Смілянською місцевою прокуратурою ініційовано повернення до державної власності приміщення автозаправочної станції в  м. Шпола, яке вибуло з володіння держави всупереч закону та поза її волею.

Ухвалою господарського районного суду Черкаської області від 05.09.2017 позов прокурора Шполянського відділу Смілянської місцевої прокуратури про витребування у приватного підприємства вказаного вище державного нерухомого майна задоволено. За наслідками перегляду вказаної справи в судах апеляційної та касаційної інстанцій, враховуючи доводи прокуратури, судове рішення про задоволення позову прокурора залишено в силі, відповідні рішення набрали законної сили.

Як повідомляв сайт vikka.ua, на Черкащині підприємець незаконно орендував приміщення освітнього закладу.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version