додому Новини Черкащина Депутату Черкаської облради оголосили про підозру у службовій недбалості

Депутату Черкаської облради оголосили про підозру у службовій недбалості

0
податки
zak-kor.net

У Черкаській області про підозру повідомили директору приватного підприємства, який є депутатом обласної ради. Його підозрюють службовій недбалості, що призвела до збитків держбюджету. Про це повідомляють на сайті Черкаської обласної прокуратури.

Директора підозрюють у неналежному контролі ремонту приміщень у Канівській районній лікарні. За версією слідства, він допустив складання та видачу офіційних документів, до яких внесено завищені обсяги будівництва, за які надійшла оплата з держбюджету. Внаслідок такої бездіяльності директор підприємства завдав державі матеріальні збитки на загальну суму майже 750 тис. грн.

Нагадаємо, що раніше двом посадовим особам Департаменту будівництва Черкаської ОДА, які діяли в інтересах підрядника, повідомлено про підозру за фактом зловживання своїм службовим становищем та підроблення актів виконаних робіт під час виконання робіт по зазначеному вище об’єкту (ч. 2 ст. 364, ч. 1 ст. 366, ч. 5 ст. 27, ч. 1 ст. 366  КК України).

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Як повідомляла vikka.ua, у Черкасах зросли тарифи на опалення. 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version