додому Новини Депутатська комісія висловила претензії до двох бюджетних програм Черкас

Депутатська комісія висловила претензії до двох бюджетних програм Черкас

0

Дві бюджетні програми були відправлені на розгляд сесії без схвалення депутатської комісії з питань освіти, охорони здоров’я та материнства. Це зокрема стосується "Програми будівництва, реконструкції, ремонту та утримання об’єктів вулично – дорожньої мережі м. Черкаси на 2016 – 2020 роки" та "Програма розвитку міського електротранспорту в м. Черкаси на 2016 – 2020 роки". Ці документи мають розглядатися на сесії міської ради 14 січня.

"Найбільше дискусій викликали ці дві програми. Щодо "Програми будівництва, реконструкції, ремонту та утримання об’єктів вулично – дорожньої мережі м. Черкаси на 2016 – 2020 роки", питання виникали за вартість зупинок громадського транспорту. Одна зупинка коштує 50 тис. грн. Які зупинки будуть ремонтуватися, де їхній перелік, нам ніхто і не відповів. Мовляв, виконком вирішить. Такий результат був і з ремонтом доріг. Які вулиці планують ремонтувати, так нам і не сказали", — розповіла на своїй сторінці в мережі "Фейсбук" голова комісії з питань освіти і охорони здоров’я Альона Цегвінцева (фракція "Вільних демократів").

До "Програми розвитку міського електротранспорту в м. Черкаси на 2016 – 2020 роки" члени комісії теж мали запитання. Зокрема їх цікавив звіт по попередній програмі, однак ніхто ніяких даних так і не надав. "Вільна демократка" переконана, що бюджетні програми треба готувати ефективніше.

Ці дві Програми, через які йтиме бюджетне фінансування, були відправлені на розгляд сесії.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Черкасах встановили вісім нових зупинок за 600 тисяч гривень.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version