НовиниДепутати трьох фракцій відмовляються приходити на сесію Черкаської міськради

Депутати трьох фракцій відмовляються приходити на сесію Черкаської міськради

-

- Advertisment -

Депутати трьох фракції міської ради – Партії вільних демократів, Блоку Петра Порошенка "Солідарність" та "Громадянської позиції" – відмовляються брати участь у позачерговому засіданні сесії, яку напередодні призначили на 5 січня. Причиною своєї відмови обранці називають поспішне призначення засідання та небажання міського голови розпускати виконком, передає кореспондент vikka.ua.

Очільник фракції ПВД Олександр Згіблов назвав спроби міського голови зібрати позачергову сесію у цю п’ятницю істеричними. Також він наголосив, що призначати сесію за півтора дні, не надавши порядку денного, є повною неповагою до депутатів і жителів міста.

"Ще перед Новим Роком депутати дали зрозуміти міському голові, що розглядати бюджет міста ми будемо після того, як його ухвалить "батьківщинівський" виконком. На жаль, нас не почули, – пише Згіблов у Facebook. – У Черкасах позачергових сесій призначається в рази більше, ніж чергових. Це нонсенс і свідчить про те, що у когось повна безвихідь, неврози і неадекватність. Анатолію Васильовичу, ви залишили місто без бюджету, тому майте сміливість визнати це, а не влаштовувати чергове шоу".

Керівник фракції БПП "Солідарність" Костянтин Чернецький також написав, що їхні депутати не прийдуть на сесію 5 січня, проте вони готові в повному складі працювати з 15 січня.

"Я вже якось робив зауваження щодо цього, адже люди планують свій час, тому сесії мають бути черговими, запланованими заздалегідь. Тим паче в період новорічних свят, коли майже всі депутати або у відпустках, або в сімейних справах", – пише він.

У коментарі сайту vikka.ua керівник "Громадянської позиції" у міськраді Руслан Зоря пояснив, що робити на сесії нічого і йти туди їм немає сенсу.

"Замість того, щоб подати проект про розпуск виконавчого комітету і обрання нового, міський голова починає займатися різними маніпуляціями. То пропонує зменшити кількісний склад, то повернути когось. Дитячий садок закінчився. Мер має розуміти, яка на ньому лежить відповідальність і які будуть наслідки таких його дій", – говорить Зоря.

Як повідомляв сайт vikka.ua, Бондаренко хоче розпустити виконком та міську раду 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Черкасах на місці, де була синагога, з’явиться будівля висотою до 14 метрів

У Черкасах по бульвару Шевченка на місці історичної будівлі (колишня синагога Тверського), якій уже понад 100 років, має з’явитися...

Черкаські легкоатлети вибороли медалі на літній Універсіаді України

Черкаські студенти та випускники ННІ фізичної культури, спорту і здоров'я Черкаського національного університету взяли участь на ХIX літній Універсіаді...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x