НовиниЧеркащинаДепутати проголосували за перейменування черкаського зоопарку

Депутати проголосували за перейменування черкаського зоопарку

-

- Advertisment -

З третьої спроби − в обхід політичних амбіцій. Депутати Черкаської міськради проголосували за видозміну назви місцевого зоопарку, передає кореспондент сайту vikka.ua.

Віднині й протягом найближчих двох десятків років комунальне підприємство носитиме назву "Черкаський міський зоологічний парк Roshen". Так вимагає один із пунктів договору, який вже укладений між міською радою та кондитерською корпорацією. Остання збирається інвестувати в розвиток та реконструкцію зоопарку 300 мільйонів гривень. Окрім 75 мільйонів, які вже були вкладені протягом минулих років. Втім, з першого разу прийняти рішення обранцям не вдалось.

Так, не голосували за проект депутати ВО "Свобода". Юристи міськради пояснили: договір уже підписаний і набрав чинності. Тому, якщо нині угода не буде ратифікована рішенням депутатів, міськрада ризикує зайти в судову тяганину.

 Директор зологічного парку Євген Ван наголосив: попри зміни в назві, зоопарк залишиться у власності міста і все, що будуть робити за кошти інвесторів, залишиться тут. До таких змін, зокрема, входять реконструкція головного входу й озера, будівництво нових дитячих майданчиків і об'єднання їх в так званий дитячий шлях, створення великої експозиції для азійських тварин, експозицій для мавп нового світу та для пінгвінів та багато іншого.

Більшість обранців у своїх виступах наголосили на важливості прийняття цього рішення й необхідності відкинути свої політичні амбіції. Адже йдеться про розвиток міста і його головної родзинки. Однак прийняти його так і не вдавалося. Лише з третьої спроби проект отримав підтримку 23 обранців.

Як повідомляв сайт vikka.ua, у Черкаському зоопарку перейшли на осінньо-зимовий.

Будьте завжди в курсі найсвіжіших новин – підписуйтесь на наш канал в Telegram!

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкащан попереджають про можливість підтоплення

Черкаські синоптики попереджають жителів Черкаської області про можливість підтоплення з 18 до 23 квітня. Про це повідомили у пресслужбі...

Неподалік Умані вантажівка зіштовхнулася з легковиком

Неподалік Умані сталася дорожньо-транспортна пригода. Вантажний автомобіль зіштовхнувся з легковиком Renault Duster. Про це повідомляє Уманське районне управління поліції. За...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x