НовиниДепутати продовжать роботу у вівторок

Депутати продовжать роботу у вівторок

-

- Advertisment -

Депутати Черкаської міської ради продовжать роботу у вівторок, 23 червня. На засіданні вони розглянуть питання порядку денного, до яких так і не дійшли в четвер.

Питання, яке вважалося найбільш резонансним і викликало увагу з боку засобів масової інформації та громадськості – про дострокове припинення повноважень міського голови – більшістю голосів відкладено на розгляд наступного пленарного засідання.

Про це vikka.ua повідомили у прес-службі міської ради.

Натомість на останньому засіданні депутати внесли зміни до Програми соціально-економічного й культурного розвитку міста на 2015 рік, а також внесли зміни до міського бюджету на цей рік. Зокрема, депутати спрямували мільйон 45 тисяч гривень для реконструкції стерилізаційного відділення в Третій міській лікарні. Ці кошти вилучили з суми, передбаченої для закупівлі додаткових сміттєвих контейнерів у приватний сектор.

Серед проголосованих питань – і внесення змін до попереднього рішення "Про затвердження Положень та ставок місцевих податків і зборів на території міста Черкаси" на цей рік. Також депутати визначили й затвердили розмір місцевих податків на наступний рік.

 
0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Як знайти роботу в Черкасах без досвіду: покроковий гайд

Пошук першої роботи може бути викликом, особливо якщо ви не маєте попереднього досвіду. Проте, навіть без досвіду, можна вдало...

У Черкасах заасфальтували тротуар на вулиці Смілянській (ФОТО)

Комунальники завершили роботи з асфальтування пішохідного тротуару та переходів на вулиці Смілянській у Черкасах. Про це повідомляє КП «Челуаш». Тепер...

Цікаве:

Як знайти роботу в Черкасах без досвіду: покроковий гайд

Пошук першої роботи може бути викликом, особливо якщо ви...

Черкаські мистецькі школи оголошують набір учнів: як туди потрапити?

Мистецькі школи Черкас запрошують на навчання дітей віком від...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x