НовиниЧеркащинаДепутати погодилися виділити кошти на "Безпечну Черкащину"

Депутати погодилися виділити кошти на "Безпечну Черкащину"

-

- Advertisment -

Начальник ГУНП в Черкаській області, полковник поліції Михайло Куратченко ініціював звернення до депутатів із проханням розглянути питання щодо надання коштів з міського бюджету поточного року для виконання основних заходів та завдань обласної програми профілактики та протидії злочинності у Черкаській області на 2020-2024 роки "Безпечна Черкащина".

Про це повідомляє пресслужба ГУНП в Черкаській області.

"Черкаська область одна з областей України, на території якої не запроваджено систему "Безпечне місто". Можливості наявних систем відеоспостереження на сьогодні обмежені, як територіально (районні центри), так і функціонально (обмаль аналітичних функцій), що не дозволяє забезпечити достатню ефективність їх використання для розшуку порушників правопорядку, транспортних засобів при їх переміщенні за межі міст", – зазначив під час виступу на сесії міської ради Михайло Куратченко.

Черкаські обранці 33-ма голосами підтримали рішення й виділили понад 3 млн. грн. обласній поліції. Зокрема, ці кошти спрямують на сервери зберігання даних, відеоаналітики, операційний сервер, жорсткі диски, кабелі, комп'ютери для операторів.

Головним управлінням в Черкаській області вже розроблено проєкт Програми "Безпечна Черкащина" на 2020-2024 роки, Положення про інтегровану систему відеоспостереження та відеоаналітики Черкаської області, паспорт Програми та визначено основні технічні вимоги й специфікацію ресурсного забезпечення. Робочою групою здійснено виїзд до Головних Управлінь Національної поліції в Києві, Чернігівської, Тернопільської та Рівненської областей з метою отримання досвіду. У цих регіонах дані системи вже успішно працюють тривалий термін і доказали свою ефективність та необхідність.

"Для нас це дуже позитивний момент. Я вдячний депутатському корпусу за те, що підтримали й надали кошти для забезпечення нормальної роботи поліції. Ці системи суттєво підвищать ефективність підтримання правопорядку під час проведення масових заходів, розкриття злочинів по гарячих слідах, негайного реагування на події, що відбуваються", – зауважив Михайло Куратченко.

Як раніше повідомляв сайт vikka.ua, черкасці просять встановити світлофор біля однієї зі шкіл.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаські поліцейські вилучили у чоловіка більш ніж півкілограма наркотиків

У Черкасах поліцейські вилучили у чоловіка вдома більш ніж півкілограма наркотиків, які він готував до збуту. Повідомляє Поліція Черкащини. У...

У деякі медичні заклади Черкас повернули теплопостачання

КПТМ “Черкаситеплокомуненерго” відновило подачу теплоносія у частину медичних закладів міста Черкаси. Про це повідомляє пресслужба комунального підприємства. Через похолодання керівники...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x