НовиниДепутати не захотіли розглядати 9 питань на сесії

Депутати не захотіли розглядати 9 питань на сесії

-

- Advertisment -

У Будинку рад почалося позачергове засідання сесії обласної ради. На порядок денний винесли розгляд 13 питань. Однак це обурило депутатів. Любов Майборода із депгрупи "Гідність" заявила, що порядок сформований всупереч закону і суперечить регламенту.

Вона пропонувала розглянути лише питання про внесення змін до бюджету і формування громад, а питання з 1 по 8 та 12 і 13 зняти з розгляду.

"Ми пропонували проводити сесійні засідання не раз на 2 місяці, а раз на місяць. Я прошу Валентину Михайлівну зняти ці питання відповідно до закону", – сказала Любов Майборода з депутатської групи "Гідність".

Згодом депутати запропонували питання про перспективний план розвитку територіальних громад поставити на розгляд першим. Також депутат Інна Губенко попросила розглянути таки 13 питання, що стосується передачі тестів на ВІЛ/СНІД в уманську лікарню.

Згодом голова Черкаської ОДА Юрій Ткаченко попросив депутатів розглянути сьогодні й питання оздоровлення та відпочинку дітей.

Голова облради поставила ці пропозиції на голосування. У результаті 71 депутат проголосував у цілому за порядок денний, який складається із чотирьох питань. Першим розглянуть проект перспективного плану розвитку територіальних громад, а наступними питання про передачу медичних виробів, лікування та оздоровлення дітей та внесення змін до бюджету.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На Черкащині підтопило поля та село Хрещатик

У зв’язку з весняним водопіллям оголошено ІІ рівень небезпеки. Унаслідок пропуску води через каскад дніпровських водосховищ, у верхів’ї Кременчуцького...

На Городищині проведуть в останню путь захисника

Війна відібрала життя військового з Черкащини Олександра Подокоци. Про це повідомили на фейсбук-сторінці Городищенської міської ради. Олександр Анатолійович Подокоца, який...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x