додому Новини Черкащина Депутати не ухвалили запропонований Бондаренком "компромісний" склад виконкому

Депутати не ухвалили запропонований Бондаренком "компромісний" склад виконкому

0

Мер Черкас Анатолій Бондаренко хоче скоротити кількість своїх заступників до двох та запропонував депутатам склад нового "компромісного" виконкому. Запропоновані кандидатури обговорили на сесії 17 січня, передає кореспондент vikka.ua.

У внесеному на розгляд проекті рішення про утворення виконавчого комітету міський голова запропонував кандидатів на посади своїх заступників – заслуженого працівника освіти Миколу Шкарабуру, та комунальника, головного інженера КП "Соснівська СУБ" Світлану Івінську.

"На мою думку, скорочення кількості заступників проведе до економії. Скоротити їх кількість хочу від 6 до 2-х осіб. У цьому виконавчому комітеті не буде політичних сил та партій", – заявив Бондаренко.

Від громадськості мер вніс кандидатури чемпіона Паралімпійських ігор Антона Скачкова, АТОвця Віктора Черниша, батька загиблого АТОвця Сергія Амброса, журналістку Анну Васильєву та представника асоціації перевізників Бориса Марченка.

Під час обговорення депутати ставили запитання присутнім кандидатам. Потому перейшли до голосування. Підтримали новий склад лише 18 обранців, 1 – проти, 22 – утрималися. Рішення так і не ухвалили та зняли цей проект рішення з порядку денного.

Як повідомляв сайт vikka.ua, черкаські депутати запропонували список членів виконкому.

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version