додому Новини Черкащина Депутати не проголосували за зменшення премії черкаському меру

Депутати не проголосували за зменшення премії черкаському меру

0

Не 380, а 250. Такий відсоток премії міському голові Анатолію Бондаренку пропонували встановити на сьогоднішній пленарні. Зекономлені кошти – направити на зарплати й преміювання працівників юридичного департаменту. Проект рішення вніс секретар міської ради Ярослав Нищик. Втім, така ініціатива не була підтримана депутатами, повідомляє кореспондент vikka.ua.

У пояснювальній записці до проекту рішення йдеться: у червні 2019 року посадові оклади співробітників органів місцевого самоврядування підвищені. Однак коштів у міській казні на це не передбачено.

В липні головна фінансистка міста надавала службову записку про необхідність зменшення преміювання керівництву місткої ради. Згідно з нею, розмір щомісячної премії міського голови повинен становити 250% посадового окладу. Тоді працівники департаменту управління справами та юридичного забезпечення, а також його структурних підрозділів зможуть отримати заробітну плату. Однак проект рішення не назбирав необхідну кількість голосів обранців. Свої "ЗА" віддали всього 17 з присутніх у сесійній залі.

Як повідомляв сайт vikka.ua, столичного підприємця судитимуть за привласнення бюджетних коштів Сміли.

Будьте завжди в курсі найсвіжіших новин – підписуйтесь на наш канал в Telegram!

 

БЕЗ КОМЕНТАРІВ

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Exit mobile version