НовиниЧеркащинаДепутати не дозволили черкаським волонтерам із тваринами повернутися на...

Депутати не дозволили черкаським волонтерам із тваринами повернутися на площу біля ЦДЮТ

-

- Advertisment -

Під час сесії 13 липня депутати розглянули петицію міського громадського об'єднання захисту тварин "Друг". У ній вони просять дозволити повернутися на площу перед Центром дитячої та юнацької творчості волонтерам із безпритульними тваринами та проводити акції з їхнього прилаштування. Утім, депутати не підтримують таку ініціативу й пропонують їм альтернативні місця. Про це повідомляють на сайті Черкаської міської ради.

Зазначимо,що після реконструкції площі перед ЦДЮТ звідти прибрали всі наявні тимчасові споруди й провели низку заходів для ліквідації вуличної торгівлі. Тоді ж "переселили" й волонтерів із тваринами.

Наприкінці квітня до міської ради надійшло електронне звернення із проханням поновити розміщення на перехресті вулиць Смілянської та Гоголя (зокрема, на площу перед ЦДЮТ) зоозахисників. На цьому місці волонтери більше десяти років допомагали прилаштувати безпритульних котів і собак.

"У нашому місті є комунальний притулок, але він – лише для дорослих собак. Притулок для котів – відсутній. Через це цуценята й кошенята перебувають на домашніх перетримках у місцевих зоозахисників, кількість яких обмежена", – йдеться в петиції.

Утім, більшість із обранців побоюються, що поява на цій площі волонтерів призведе до нового сусідства – зі "стихійниками".

За словами Ігоря Кіти, серед альтернативних варіантів майбутнього розміщення волонтерів – на розі вулиць Благовісної та Смілянської. Самі ж зоозахисники у випадку відмови просять розглянути можливість працювати їм на перехресті Смілянської з Гоголя (тільки з іншого боку).

Депутати проголосували за відмову товариству захисту тварин у дозволі повернутися на площу перед ЦДЮТ. "За" це висловилося 25 депутатів, ще чотири – утрималися.

Як повідомляв сайт vikka.ua, депутати планують додатково спрямувати ще чотири мільйони на підтримку черкаських ОСББ.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкащан попереджають про можливість підтоплення

Черкаські синоптики попереджають жителів Черкаської області про можливість підтоплення з 18 до 23 квітня. Про це повідомили у пресслужбі...

Неподалік Умані вантажівка зіштовхнулася з легковиком

Неподалік Умані сталася дорожньо-транспортна пригода. Вантажний автомобіль зіштовхнувся з легковиком Renault Duster. Про це повідомляє Уманське районне управління поліції. За...

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x