НовиниЧеркащинаДепутати Черкаської облради заборонили Ботнару голосувати

Депутати Черкаської облради заборонили Ботнару голосувати

-

- Advertisment -

Депутати Черкаської обласної ради вирішили не давати можливості голосувати колезі депутату від "Свободи" Юрію Ботнару. Про це пише "Прочерк".

Так, у перерві сесійного засідання 30 травня, після того як фракція "Солідарності" оголосила, що не буде приймати участі у сесії, поки Ботнара не видалять із зали, зібралися керівники фракцій. Було вирішено вимкнути депутату кнопку.

За словами представників депутатських фракцій, Юрій Ботнар погодився. Після цього не приймав участі в голосуванні.

Нагадаємо, що участі депутата в сесійних засіданнях обурювався народний обранець Вадим Гайович. За його словами, депутат від ВО "Свобода" Юрій Ботнар вже понад рік працює заступником мера Черкас, членом виконавчого комітету Черкаської міськради. За нормами вітчизняного законодавства, якщо людина входить у виконавчі органи однієї ради, то він не має права бути депутатом іншої ради.

До слова, коли на сесії пан Гайович розповідав про те, що в сесійній залі знаходяться депутати, повноваження яких припинені у достроковому порядку, невідомий юнак виніс йому до трибуни жіночу білизну.

"4 роки ми спостерігаємо повний безлад. Якби я був головою, …концерти на сесіях було б припинено раз і назавжди. Облрада – це не цирк", – заявив Гайович, вважаючи, що ініціатива провести подібну акцію йде саме від згаданого перед цим депутата.

Як повідомляв сайт vikka.ua, депутат Черкаської облради вимагає позбавити мандату Ботнара.

У нашому Telegram каналі – тільки найважливіші та найактуальніші новини.

 

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Черкаський синоптик спрогнозував погоду на Великдень

Погода травня у місті Черкаси та області вже найближчими днями зміниться: стане більш прохолодною. Про це пише директор Черкаського...

Автівки, мільйонні статки, гроші за кордоном, подарунки: декларації черкаських депутатів від фракції «За Майбутнє»

Елітні автівки, подарунки від батьків, будинки, гаражі і причепи, гроші за кордоном, мільйонні доходи й заощадження задекларували за 2023...

Цікаве:

- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x