НовиниДепутат закликає черкащан долучитися до мітингу на підтримку законопроекту...

Депутат закликає черкащан долучитися до мітингу на підтримку законопроекту про статус окупованих територій (ВІДЕО)

-

- Advertisment -

"Українське об’єднання патріотів – УКРОП" 21 лютого збирає мітинг, на якому має змусити владу дослухатися до волі народу. До заходу долучаться усі, кому небайдужа подальша доля країни, волонтери та учасники АТО, бійці Збройних сил України. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив депутат Черкаської міськради, голова організації "Українське об’єднання патріотів – УКРОП" Руслан Зоря.

"Понад два роки у країні триває війна. І весь цей час Україна провадить торгівлю з окупованими територіями, що є абсолютно несумісним. Практично щодня через лінію розмежування автомобільним та залізничним транспортом перевозяться тисячі тон товарів, за підрахунками фахівців на суму 70-80 мільйонів гривень щомісяця. Влада сприяє двосторонньому товаропотоку та контрабанді, за рахунок яких живляться так звані "ЛНР" та "ДНР". Тисячі смертей наших співвітчизників не спиняють тих, хто наживається на людському горі і війні", – йдеться в повідомленні.

На територію України із непідконтрольних областей через канали контрабанди потрапляє зброя, наркотики, контрафактна та фальсифікована продукція (ліки, алкоголь, тютюнова продукція тощо).

В Україні досі немає закону про статус окупованих територій, який в умовах війни влада повинна була прийняти ще два роки тому. У Верховній Раді такий законопроект зареєстрований, але не внесений в порядок денний сесії до розгляду.

"Закликаю всі демократичні політичні сили Черкащини та усіх патріотів долучитися до мітингу в підтримку законопроекту про статус окупованих територій. Давайте спільно наближати час визволення України від окупантів!" – закликає Руслан Зоря.

Як повідомляв сайт vikka.ua, майже 8 тисяч атовців виявили бажання отримати землю на Черкащині.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На великодньому ярмарку в черкаському виші зібрали майже 200 тисяч гривень на підтримку війська

Благодійний захід «Великодній ярмарок» на підтримку Збройних Сил України провів Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького. Великодній збір акумулював...

У центрі Черкас розмістили великодню інсталяцію (ВІДЕО)

У Черкасах у сквері "Юність" розмістили великодню інсталяцію. Тут встановили розмальовані дітьми писанки, великоднє дерево, прикрасили сквер дзвіночками та...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x