НовиниДепутат став керівником обласного відділення Національного олімпійського комітету (ВІДЕО)

Депутат став керівником обласного відділення Національного олімпійського комітету (ВІДЕО)

-

- Advertisment -

Сьогодні відбулася звітно-виборча асамблея черкаського відділення Національного олімпійського комітету. На ній обрали нового очільника обласного осередку.

Як повідомляє "Черкаський спорт", Валерій Черняк, який мав виконувати функції керівника, самоусунувся. Керував останнім часом обласним НОКом його перший заступник – Микола Холоденко. Саме Микола Миколайович був одним з претендентів на сьогоднішніх виборах, а конкуренцію йому складав президент Федерації триатлону України – Андрій Більда.

Засідання тривало чотири години. Тривалий час делегати розбиралися, в якому режимі голосувати, в решті зупинилися на таємному.

Загалом було роздано 50 бюлетенів, з них один був визнаний недійсним. У результаті за Андрія Більду проголосувало 25 делегатів, за Миколу Холоденка – 24.

Лічильна комісія ще кілька разів перерахувала бюлетені і таки винисла вердикт – новим головою відділення НОКу в Черкаській області обрано Андрія Більду.

Після оголошення результатів Микола Холоденко подякував спортивній громаді за десятирічну співпрацю та полишив засідання. Відповідно, відхиливши позицію Більди бути його заступником. Місце першого заступник голови НОКу було запропоновано екс-паралімпійцю – Антону Скачкову.

Джерело: "Черкаський спорт"

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

У Смілі та Умані прощатимуться із загиблими бійцями 

Смілянська та Уманська громади проведуть в останню путь військових. На фронті загинули Олексій Зелененко та Олександр Думенко. Про це...

У Чигирині представили художню виставку «Христос Воскрес! Воскресне Україна!»

Напередодні Великодня в музеї Богдана Хмельницького у м. Чигирин розпочала роботу тимчасова виставка «Христос Воскрес! Воскресне Україна!». Про це...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x