НовиниДепутат розкритикував Радуцького: секретар "прозорий" тільки для своїх?

Депутат розкритикував Радуцького: секретар "прозорий" тільки для своїх?

-

- Advertisment -

Голова фракції "Вільних демократів" у Черкаській міській раді Олександр Згіблов переконаний, що секретар міськради Олександр Радуцький у ситуації з лобіюванням проплат приватної фірми "Черкаси-Інтерстрой" перевищив свої повноваження. На його думку, це був прояв корупції, за що передбачена кримінальна відповідальність. Водночас в казначействі лежать сотні платіжних доручень на оплату послуг і робіт, які проведені в Черкасах.

– Я взяв інформацію з казначейства. І настрашився. Лежать з листопада чотири платіжки по "Фрезеніусу" на загальну суму понад 1 млн 200 тис. Бюджет мав заплатити за лікування хворих на ниркову недостатність. Проте в казначействі не знайшли підкріплень. Наскільки мені відомо, хворі готові вийти на площу перед міськвиконкомом і палити шини, вимагаючи проплат. Але Олександр Радуцький чомусь не звертається до казначейства з проханням профінансувати ці послуги. Натомість лобіює платежі фірми "Черкаси-Інтерстрой", – заявив у коментарі vikka.ua Олександр Згіблов.

За його словами, критична ситуація склалася і в оплаті за харчування дітей в школах. Приміром, по підприємцю Нестеренко, що харчує дітей в ЗОШ № 24, 30 та 5 борг становить 41 тис. грн. По ТОВ "Каштан+" борг 13 тис, по ФОП Дзюба (харчує дітей в ЗОШ № 17) – 50 тис.

– Також лежать платіжні доручення по придбанню медичного обладнання. Причому це обладнання для наших лікарень уже привезли, воно на складах. Передати в лікувальні заклади немає можливості, допоки не пройдуть проплати з казначейства. І чомусь я як депутат не бачив жодного листа від секретаря міської ради з проханням поставити ці проплати в першочергові. Чи здоров’я черкащан переходить на другий план, коли мова йде про приватну фірму, яка ремонтує дороги без тендеру? Радуцький часто заявляє про "прозорість і консолідацію депутатського корпусу". То він "прозорий" тільки для своїх? – запитує Олександр Згіблов.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Танцювали, співали і дарували квіти: у Черкасах гімназистки долучилися до спільноти панянок (ВІДЕО)

Уже 10 років у черкаській гімназії № 9 практикується роздільне навчання початкової школи. У дівочих класах - панянки, у...

Черкащанка отримала посвідчення майстра спорту України 

Боксерці з Черкас Вікторії Боярченко вручили посвідчення майстра спорту України. Про це повідомили у пресслужбі Черкаської міської ради. Вікторія Боярченко...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x