НовиниЧеркасиДепутат Радуцький – меру Черкас Бондаренку: купіть пігулки для...

Депутат Радуцький – меру Черкас Бондаренку: купіть пігулки для пам’яті

-

- Advertisment -

Депутат Черкаської обласної ради Олександр Радуцький порадив міському голові Черкас придбати пігулки від втрати пам’яті. відповідне відеозвернення він виклав на своїй сторінці у мережі Фейсбук. Причиною стала ситуація із водоканалом і запровадженням транспортної реформи у місті.

За словами Радуцького, Анатолій Бондаренко маніпулював, коли звинувачував «Черкасиводоканал» у зриві старту транспортної реформи. Нагадаємо, що мер Черкас сьогодні під час затвердження фінансового плану КП «Черкасиводоканал» заявив, що через те, що комунальники не вчасно сплатили за кредитом Світовому банку, міська влада не може отримати позику від ЄБРР на придбання нових тролейбусів.

Радуцький звернув увагу, що Черкаси не втратили свій кредитний рейтинг. Він перебуває на тих показниках, які дозволяють міській владі Черкаси брати кредити і співпрацювати не лише із Міжнародними банками, але ЄБРР.

«По-друге, я пригадую ситуацію, яка сталася у 2020 році, коли на колекторі в Південно-західному районі трапилася аварія. Тоді місто могло опинитися без води, а цілий мікрорайон міг би бути залитий нечистотами. В тарифі водоканалу коштів на ліквідацію аварії не передбачалося. Тому комунальне підприємство попросило 10 млн. грн. у міської ради», – розповів Олександр Радуцький.

Тоді міська рада виділила гроші. Порив було ліквідовано, місто від водопостачання не відключали. Але вже на наступній сесії ці 10 млн. грн. були забрані у водоканала.

«Ті кошти, які «Черкасиводоканал» планував віддати як плату за кредит, довелося заплатити за виконання робіт з ліквідації пориву на колекторі. А розрахуватися з банком вдалося на початку 2021 року», – розповів депутат обласної ради.

Він запропонував міському голові Черкас Анатолію Бондаренку сходити разом у аптеку, де придбати пігулки для покращення пам’яті.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На Черкащині правоохоронці затримали злочинця, який підпалив обладнання на залізниці

Зловмисник вчинив підпал релейної шафи, яка відповідає за роботу світлофорів на коліях. За це йому загрожує до 10 років...

Учні черкаських шкіл здобули нагороди на міжнародному фестивалі інженерії, науки та технологій

У період з 22 по 28 березня в місті Махдія (Туніс) відбувся міжнародний фестиваль інженерії, науки та технологій під...

Цікаве:

Trustee Plus швидко прогресує і заявляє про аудиторію у 200 000 користувачів

Продукт компанії Trustee продовжує просувати можливості Web3-сфери в...

Огляд актуальних бонусних програм в казино Super Gra

Бонуси – спеціальний маркетинговий інструмент для залучення нових клієнтів,...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x