НовиниДепутат – про вбивство мера Кременчука: "Росія розпочала хвилю...

Депутат – про вбивство мера Кременчука: "Росія розпочала хвилю терору проти українців"

-

- Advertisment -

Росія розпочала хвилю терору проти українців в інших регіонах країни. Мета – залякати, нагнітати суспільне напруження. Так відреагував на сьогоднішні новини щодо стрілянини по будинку мера Львова Садового та вбивства мера Кременчука Бабаєва депутат Черкаської міськради від ВО "Свобода" Ярослав Нищик.

"Почали зачищати людей, які публічно декларували свою проукраїнську позицію, попри всі їхні недоліки у сфері управління містами. Сюди ж іде стрілянина в Луцьку. Не здивуюсь, якщо по всіх вказаних фактах випливе причетність переселенців зі Сходу, адже їх і так не дуже вітають в інших регіонах, а тепер вони будуть носіями прямої загрози спокою громади. Ну і головне – тепер всі мають зрозуміти: війна не десь там, далеко. Вона із Старою кістлявою стукає в двері кожного, заглядає в кожне вікно. Думати, що це щось далеке, не моє – не вийде", – написав Нищик у Facebook.

На його переконання, зараз черкащанам слід забути про несприйняття міліції чи СБУ та допомагати військовим на Сході.

"Саме силовики сьогодні – запорука безпеки та порядку в місті. Вчора бачив у місті посилені до 5 осіб наряди бійців Нацгвардії. Погано, що табельної зброї ні в кого не було. Важко буде 18-20 річним хлопцям із палицями зупинити, не дай Бог, терористів. А їх поява на Черкащині – це лише справа часу. Як і хвиля терору проти найактивніших політиків та громадських активістів, що підтримують армію", – зазначив депутат.

Висловив співчуття щодо загибелі колеги і міський голова Черкас Сергій Одарич.

"Як і 29 липня 1998 року… Мене теж чекали біля сміттєвого баку… На щастя, лишився живим. Світла пам’ять Олегу… " – написав у соціальних мережах мер Черкас.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

На Уманщині може бути чутно звуки вибухів

Сьогодні, 6 травня, на території Уманщини місцеві жителі можуть чути звуки вибухів. Про це повідомляє міська голова Умані Ірина...

У Черкасах стартував проєкт «Моя родина – територія любові»

У дошкільних навчальних закладах міста розпочали серію родинних заходів «Моя родина - територія любові». Цей соціальний проєкт організовує Служба...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x