НовиниЧеркащинаДепутат облради звернувся до мера Черкас через несправедливість у...

Депутат облради звернувся до мера Черкас через несправедливість у наданні субсидії

-

- Advertisment -

Депутат Черкаської облради Вадим Гайович офіційно звернувся до міського голови Анатолія Бондаренка із вимогою розібратись у прикрій ситуації із нарахуванням субсидії, яка склалась в однієї із місцевих жительок. Останній нарахували субсидію із грубим порушенням закону: без акту обстеження, їй було встановлено дохід на рівні трьох прожиткових мінімумів. Також не було враховано те, що в жінки немає роботи, а увесь свій час вона приділяє догляду сусідки – людини з інвалідністю. "Забули" врахувати і невеликі виплати від держави, які фактично і є її доходами. Так людина почала "залазити" в борги і не сплачувати комунальні послуги. Про це Гайович повідомив на своїй сторінці у Facebook.

Зі своєю проблемою містянка звернулась у департамент соцполітики, який очолює представник ВО "Свобода" Олег Гудзенко, але підтримки не отримала.

"Жінці сказали "кілька лагідних", а на додачу, за її словами, через напівприкриті двері вона почула як працівники обговорюють її особу з коментарями, мовляв: "Якого … вона сюди приперлася, буде ходити, то ми їй зробимо субсидію… – переповідає обранець. – Нестриманість чиновників можна іноді пояснити їхньою надмірно нервовою роботою, але ж друзі, ви в соцсфері працюєте, хіба ж так можна з людьми?"

Після невдалого візиту у профільний департамент, жінка прийшла у приймальню Вадима Гайовича, який наразі намагається з’ясувати ситуацію.

"На мої численні звернення до того ж керівника департаменту, він спочатку пообіцяв розібратися, а потім і зовсім зник. Чи варто казати, що його побратим по партії, який обіймає посаду заступника міського голови, взагалі не доступний для розмови, – каже обранець. – Я знаю у "Свободі" багато і порядних людей. Але ці трутні очевидно працюють не для людей і очевидно не для своєї партії".

Гайович звернувся до міського голови з вимогою розібратися в ситуації.

"Якщо взялися за соцсферу, то треба працювати і відповідати за результат, і не підводити людей "під монастир", – підсумовує він.

Як повідомляв сайт vikka.ua, цього місяця черкащани з субсидією отримають готівку для оплати комунальних платежів.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Смілянська громада проведе в останню путь загиблого сержанта

Загиблого захисника Андрія Гнатова проведуть в останню путь у Смілі. Про це повідомляє пресслужба Смілянської міської ради. Андрій Гнатів був...

Черкаські патрульні повернули додому дівчину, яка загубилася

Нещодавно на лінію екстреного виклику 102 звернулася занепокоєна мати, повідомивши, що її донька пішла з дому й не повернулася....

Цікаве:

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...

6 етапів у догляді за шкірою: цього достатньо

Світові тенденції догляду за шкірою обличчя постійно змінюються. Якщо...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x