НовиниДепутат Голуб "персонально" голосував з-за кордону – ЗМІ

Депутат Голуб "персонально" голосував з-за кордону – ЗМІ

-

- Advertisment -

За інформацією видання "Обозреватель", народний депутат від Блоку Петра Порошенка по канівському округу Владислав Голуб під час голосування за визнання Росії країною-агресором був за кордоном.

Про це видання повідомляє із посиланням на власні джерела.

ЗМІ звернеться до Державної прикордонної служби з проханням надати інформацію про те, чи дійно Владислав Голуб перебував за межами України того дня.

Нагадаємо, сьогодні видання "Дзвін" опублікувало новину про те, що замість Владислава Голуба на сесії голосував його колега Ігор Гринів. Як аргумент, видання опублікувало фото, на якому видно, що місце Голуба в той день було порожнім. Крім того, він письмово не зареєструвався на сесії.

Новина швидко набула резонансу. Вже за кілька хвилин Владислав Голуб у коментарі журналістові телеканалу "ВІККА", на сайті якого також був передрук новини "Дзвону", заявив, що позиватиметься до суду на всі ЗМІ, що поширили проти нього "неправдиву інформацію".

"Я три тижні перебуваю в лікарні. Враховуючи той факт, що було дуже важливе голосування, я відпросився на цю годину в ВР. Я не встигав, заскочив до зали вже після того, як реєстрація відбулася, а саме в момент, коли вже йшло голосування за постанову. Тому я вставив картку в найближче гніздо, яке було вільним біля дверей", – зазначив нардеп.

Він також додав, що згідно роботи системи Рада, картка депутата може бути вставлена в будь-яке гніздо, не обов'язково на місці депутата.

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

В Умані “на гарячому” затримали збувача вогнепальної зброї

За процесуального керівництва прокурорів Уманської окружної прокуратури повідомили про підозру 42-річному чоловіку за фактом незаконного придбання, зберігання, носіння та...

На Черкащині судитимуть водія, який пропонував хабар поліцейським

Прокурори скерували до суду обвинувальний акт проти жителя міста Черкаси, який запропонував неправомірну вигоду працівникам поліції. Про це повідомляє...

Цікаве:

Для черкащанок фахівці провели майстер-класи з догляду за домашніми тваринками (ВІДЕО)

У Черкасах відбулась безкоштовна консультація по догляду за тваринами....

Як безпечно заощаджувати на догляді за речами

Відвідуючи магазин побутової хімії, ти все частіше звертаєш увагу...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x