НовиниЧеркащинаДепутат Черкаської обласної ради занизив вартість елітного автомобіля

Депутат Черкаської обласної ради занизив вартість елітного автомобіля

-

- Advertisment -

Черкаська місцева прокуратура спільно з УЗЕ в Черкаській області ДЗЕ НП України ініціювала питання про притягнення до адміністративної відповідальності депутата Черкаської обласної ради за порушення вимог фінансового контролю. Про це інформує пресслужба прокуратури.

Так, прокуратурою доведено винуватість депутат Черкаської обласної ради у вчиненні адміністративних правопорушень, пов’язаних з корупцією, за ч. 4 ст. 172-6 (порушення вимог фінансового контролю) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Установлено, що депутат у щорічній декларації, особи уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування за 2018 рік зазначив про набуття права власності на автомобіль Land Rover Range Rover та зазначив, що вартість автомобіля становить 6 мільйонів гривень, проте справжня вартість автомобіля становила 6 322 604 гривень. Таким чином, депутат занизив вартість автомобіля на понад 322 тисяч гривень, чим порушив вимоги ст. 46 Закону України "Про запобігання корупції".

За принципової позиції прокурора Соснівським районним судом м. Черкаси 30.08.2019 депутата визнано винними у вчиненні адміністративного правопорушення та накладено адміністративне стягнення у вигляді штрафу розміром 17000 грн.

На цей час рішення не набрало законної сили.

Як повідомляв сайт vikka.ua, суд оштрафував депутата Черкаської обласної ради.

Будьте завжди в курсі найсвіжіших новин – підписуйтесь на наш канал в Telegram!

0 0 голосів
Рейтинг статті
Підписатися
Повідомте про
guest
0 Коментарі
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Вікка
Віккаhttp://www.vikka.ua
Ми інформуємо населення про події в місті, області, країні, світі.
- Advertisement -

Війна відібрала життя ще одного Героя з Уманщини

В останню путь провели захисника Олександра Думенка, який загинув на Донеччині. Про це повідомляє міська голова Умані Ірина Плетньова. Молодшого...

У Черкасах попрощалися з митцем Миколою Теліженком

У Черкасах відбулося прощання з відомим митцем Миколою Теліженком, який був родом зі Звенигородщини. Про це повідомляє пресслужба Черкаської...

Цікаве:

Рецепти від черкащан: як Марина Черкащенко готує сирну паску (ВІДЕО) 

Паска без випікання. Напередодні свята Великдень знімальна група ВІККА...
- Advertisement -

ЧитайтеТАКОЖ
Рекомендовано для Вас

0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x